Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Venusa Viljamsa kortā atgriežas ar zaudējumu 17 gadus vecai debitantei

Ar zaudējumu otrdien kortā atgriezās ASV tenisiste Venusa Viljamsa, kura Hertogenbošas WTA 250 turnīra piermajā kārtā atzina 17 gadus vecās debitantes Selīnas Nefas pārākumu.

Viljamsa, kurai sestdien paliks jau 43 gadi, WTA rangā ieņem 696.vietu un turnīrā piedalījās ar īpašo organizatoru ielūgumu jeb "wild card". Pieredzējusī amerikāniete nebija aizvadījusi nevienu oficiālu spēli kopš janvāra sākuma, kad pirms Austrālijas atklātā čempionāta Oklendas "WTA 250" turnīrā iedzīvojās savainojumā.

Jaunā šveiciete Nefa (WTA 202.), kura ir WTA līmeņa pamatturnīru debitante, bija pārāka ar 3-6, 7-6 (7:3), 6-2.

"Neticami. Nespēju noticēt, ka man bija iespēja spēlēt pret Venusu [Viljamsu]," pēc mača sacīja Nefa. "Viņa ir fantastiska tenisiste un īsts piemērs jebkuram."

Viljamsa ir septiņu "Grand Slam" titulu īpašniece vienspēlēs - piecreiz uzvarējusi Vimbldonā un divreiz - ASV atklātajā čempionātā, kā arī divreiz tikusi līdz finālam Austrālijas atklātajā čempionātā un vienreiz - "French Open".

Viņa kopā ar jaunāko māsu Serēnu, kura šajā turnīrā bija tribīnēs, arī 14 reizes uzvarējusi "Grand Slam" turnīros sieviešu dubultspēlēs.

Venusa "Grand Slam" turnīros divreiz kopā ar Džastinu Gimestobu uzvarējusi arī jauktajā dubultspēlē, 2008.gadā svinot panākumu Austrālijas un Francijas atklātajos čempionātos.

Vecākā no māsām Viljamsām 2000.gadā Austrālijā kļuva par olimpisko čempioni vienspēlē un dubultspēlē, panākumu dubultspēlē atkārtojot pēc astoņiem un 12 gadiem. Jauktajā dubultspēlē 2016.gadā kopā ar Radžīvu Ramu viņa tika līdz finālam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi