Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Lasmane: Neizdevās tikt galā ar ieskrējienu

Latvijas trīssoļlēcējai Rūtai Katei Lasmanei Parīzes olimpiskajās spēlēs lēcienos neizdevās ieskrējiens, sarunā ar žurnālistiem atzina Lasmane.

Jau ziņots, ka kvalifikācijā Lasmanes labākais rezultāts bija 13,76 metri, kas ļāva ieņemt 11.vietu savā grupā un 22.vietu 30 lēcēju konkurencē.

"Nav jau tā, ka viss ir slikti. Ir jānovērtē tas, ka vispār esmu šeit, olimpiskajās spēlēs starp labākajiem sportistiem pasaulē. Es esmu izcīnījusi šo iespēju izbaudīt lielākos sporta svētkus pasaulē," teica Lasmane.

Normatīvs, lai kvalificētos uzreiz finālam, bija 14,35 metri, kamēr Lasmanes labākais rezultāts šosezon un personīgais rekords ir 14,47 metri. Sportiste atzina, ka izpildāmais normatīvs nebija neiespējami izpildāms.

"Citreiz ir tā, ka nesanāk. Neizdevās tīri no tehniskās puses tikt galā ar ieskrējienu. Jau ieskrējiens ir tas, kas nosaka tālāko lēcienu, bet paši lēcieni bija ļoti spēcīgi un labi. Biju labā lēcienu formā, bet skrējiens neizdevās," turpināja sportiste, piebilstot, ka ieskrējienā nespēja sajust paātrinājumu.

Lasmanei šīs bija pirmās olimpiskās spēles un viņa secināja, ka arī satraukums nedaudz traucējis sasniegt labāku rezultātu.

"Šis noteikti nāks kā laba pieredze. Jā, es esmu bijusi Eiropas un pasaules čempionātos, bet nekas nav salīdzināms ar olimpiskajām spēlēm. Šī būs milzīga pieredzes bagāža, kas nāks man līdzi, un noteikti palīdzēs nākamajās olimpiskajās spēlēs. Es noteikti būšu atpakaļ un es būšu labāka," norādīja latviete.

Parīzes spēlēs Latviju pārstāv 29 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, BMX superkrosā un frīstailā, daiļlēkšanā, jāšanas sportā, kalnu riteņbraukšanā, ložu šaušanā, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, svarcelšanā, šosejas riteņbraukšanā, tenisā un vieglatlētikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi