Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Brailko/Namiķe Eiropas U-20 čempionātā pludmales volejbolā iekļūst pusfinālā

Latvijas pludmales volejbola duets Varvara Brailko/Anete Namiķe sestdien Eiropas U-20 čempionātā Čehijas pilsētā Brno iekļuva pusfinālā, bet Rūdolfs Stankevičs/Artūrs Rinkevičs nepārvarēja vācu barjeru ceturtdaļfinālā.

Turnīrā ar astoto numuru izliktais Latvijas duets Brailko/Namiķe Brno svinēja piekto panākumu pēc kārtas, ceturtdaļfinālā centrālajā kortā ar 2-0 (21:18, 21:19) apspēlējot mājinieču duetu Lucie Šulcova/Julie Honzovičova (30.).

Svētdien pusfinālā latvietes Latvijas laika plkst.11 tiksies ar Ukrainas duetu Sofija Rilova/Eva Serdjuka, kuras sacensībās izsētas ar 13.numuru.

Jau ziņots, ka piektdien H grupas spēles Latvijas sieviešu duets Brailko/Namiķe beidza ar uzvaru visos trijos mačos un ieguva tiesības atsākt spēles no otrās izslēgšanas maču kārtas.

Sestdien latvietes, kuras izsētas ar astoto numuru, "play-off" otrajā kārtā ar 2-0 (21:16, 21:16) apspēlēja Vācijas duetu Svenja Millere/Anna Lēna Grīne (11.).

Jau ziņots, ka vīriešu konkurencē Latvijas duets Stankevičs/Rinkevičs, kuri Brno izlikti ar devīto numuru, pēc ierindošanās otrajā vietā savā grupā bija spiesti sākt "play-off " ar pirmo kārtu.

Vispirms latvieši ar 2-0 (21:8, 21:10) sagrāva Turcijas pāri Necmi Guluks/Batuhans Kuru (13.), bet pēc tam ar 2-0 (21:15, 26:24) pieveica arī ar pirmo numuru izliktos mājiniekus Adamu Stoceku un Jindrihu Zavaģilu.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā latvieši ar 0-2 (14:21, 16:21) zaudēja Vācijas duetam Momme Lorencs/Simons Pfrecšners, kuri sacensībās izsēti ar sesto numuru.

Sacensību turpinājumā Stankevičs/Rinkevičs zaudētāju zarā cīnīsies par piekto līdz astoto vietu.

Pamatturnīrā 32 dueti bija sadalīti astoņās apakšgrupās pa četriem katrā. Grupu uzvarētāji izslēgšanas turnīru sāks no otrās kārtas, bet otro un trešo vietu ieguvēji - no pirmās kārtas.

Godalgoto vietu ieguvēji kļūs zināmi 13.septembrī.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi