Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

FOTO: Pļaviņam un Samoilovam 19. vieta Beach Pro tūres posmā Dubaijā

FIVB Beach Pro tūres ietvaros Apvienoto Arābu Emirātu pilsētā Dubaijā notiekošajā pirmajā Challenge posmā Latvijas pludmales volejbola pārstāvji ieguvuši 19. un 25. vietu. Wild Card ieguvušie un pamatturnīrā ar 24. numuru izliktie Beach Pro tūres debitanti Mārtiņš Pļaviņš un Mihails Samoilovs svētdien ar 0-2 (12:21, 16:21) piekāpās Francijas pārstāvjiem Krou/ Gauthier-Rat (1) un ar 0-2 (13:21, 19:21) zaudēja turkiem Mermer/ Urlu (12), neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Šis bija Pļaviņa pirmais starptautiskais turnīrs kopš Pasaules tūres finālturnīra, kas 2021. gada oktobrī notika Itālijas pilsētā Kaljāri. Pagājušajā gada nogalē Mārtiņš veica ceļgala operāciju, kas viņam liedza spēlēt astoņus mēnešus. Pieredzējušais aizsargs kopā ar jauno komandas biedru Mihailu Samoilovu augustā piedalījās Latvijas čempionāta DEPO Open 2022 finālposmā, iegūstot piekto vietu.

Dubaijas kvalifikācijā ar 13. numuru izliktie Edgars Točs/Kristians Fokerots sestdien ar 2-0 (21:11, 21:19) uzvarēja slovākus Nemec L./ Jani (20) un ar 0-2 (19:21, 19:21) piekāpās Francijas pludmales volejbolistiem Aye C./ Aye Q. (4). Pēdējā mačā pirmajā setā latvieši trīs reizes izvirzījās vadībā (13:12, 14:13, 15:14), otrajā setā guva sešus punktus pēc kārtas (13:14), taču abās galotnēs pārāki izrādījās brāļi Ajē.

Challenge posmā iegūtā 19. vieta Pļaviņam un Samoilovam ļauj nopelnīt 300 punktus rangam, bet 25. vietā ierindojušies Točs un Fokerots saņēma 220 punktus.

Beach Pro tūres otrajā spēcīgākajā līmenī arī nākamais Challenge posms ieplānots turpat (27.-30. oktobrī). Dubaijas otrajā pomā Točs/Fokerots sāks ar kvalifikāciju, savukārt Pļaviņš/Samoilovs patlaban atrodas rezervistu sarakstā.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi