Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Par vērtīgākajiem izlases spēlētājiem oktobrī atzīti Gabdulļins un Leskinoviča

Noslēdzoties sezonas pirmajam mēnesim, noteikti oktobra MVP jeb vērtīgākie spēlētāji Baltijas līgā vīriešiem, Optibet Baltijas līgā sievietēm, Optibet Latvijas čempionātā vīriešiem un Optibet Latvijas čempionātā sievietēm.

Baltijas līgā vīriešiem par mēneša labāko spēlētāju atzīts 30 gadus vecais RTU/Robežsardze/Jūrmala diagonāles pozīcijas uzbrucējs Matīss Gabdulļins, kurš oktobra astoņās spēlēs aizvadīja 30 setus un sakrāja 165 punktus, nostiprinoties turnīra rezultatīvāko spēlētāju līderpozīcijā. 206 centimetrus garais volejbolists savulaik spēlējis ārzemju klubos un bijis Latvijas izlases kandidātu lokā. Guvis panākumus arī pludmales volejbolā un piedalījies 2020. gada Eiropas čempionātā Jūrmalā.

Jaunās sezonas sākumā Gabdulļina pārstāvētais klubs RTU/Robežsardze/Jūrmala oktobrī astoņās spēlēs guva četras uzvaras un nopelnīja desmit punktus, kas Baltijas līgas turnīra tabulā šobrīd dod piekto vietu.

Baltijas līgā sievietēm oktobra vērtīgākā spēlētāja ir 17 gadīgā Kristīne Leskinoviča no RSU/MSĢ. Oktobra četrās spēlēs 1.-2. tempa volejboliste aizvadīja 15 setus un sarūpēja 65 punktus, kas ir labākais rādītājs starp Latvijas pārstāvēm. Līgas rezultatīvāko sarakstā 188 centimetrus garā spēlētāja patlaban ieņem otro vietu. Valsts pieaugušo izlasē spēlētāja šogad piedalījās Eiropas čempionāta kvalifikācijā.

Sezonas pirmajā mēnesī Leskinovičas pārstāvētā RSU/MSĢ komanda četrās spēlēs sakrāja divas uzvaras un ieguva septiņus punktus, šobrīd ieņemot piekto vietu Baltijas sieviešu līgas turnīra tabulā.

Latvijas čempionātā vīriešiem mēneša MVP nosaukumu izpelnījies Rīgas Tehniskās universitātes komandas spēlētājs Aleksandrs Nasonovs, kurš ar 53 punktiem ir turnīra rezultatīvākais volejbolists. Rīgas Tehniskā universitāte tagad izvirzījusies kā Latvijas čempionāta līdervienība, jo trijās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un deviņus punktus.

Latvijas čempionātā sievietēm oktobra labākā spēlētāja ir Īvaise Zaķe no LU/RVS. Neskatoties uz to, ka komanda oktobrī neaizvadīja daudz spēles, Zaķe ar 27 punktiem kļuva par līgas rezultatīvāko volejbolisti oktobrī.

Papildu informācija: https://volejbols.lv/klasika

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcīnītas papildu vietas

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi