Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Točs: Spēlēšu volejbolu Robežsardze/Rīga komandā, kamēr pludmales volejbolā ir pārtraukums

Kamēr pludmales volejbola sezonā ir pārtraukums, Tokijas olimpisko spēļu ceturtās vietas ieguvējs pludmales volejbolā pārī ar Mārtiņu Pļaviņu Edgars Točs 2024./2025.gada sezonā pārstāvēs "Cronimet" Baltijas volejbola līgas vīriešiem klubu "Robežsardze"/"Rīga", ceturtdien sarunā ar LETA apstiprināja Točs.

Točam tā ir atgriešanās Rīgas komandā, ar kuru savulaik ir uzvarēts arī Latvijas čempionātā, spēlējot diagonālā uzbrucēja pozīcijā. "Fracht" Baltijas Superkausa mačos treneris Raimonds Vilde viņu epizodiski izmantoja pirmā tempa spēlētāja postenī, bet par turpmāko universālā spēlētāja vietu laukumā vēl tiks lemts.

"Atkal esmu "lielajā ģimenē" - komandā. Ir citas sajūtas. Uzturu sevi formā, kamēr pludmales volejbolā ir pārtraukums," saka Točs.

"Tagad es zāles volejbolu uztveru savādāk. Uztraukumu nejūtu vispār. Izbaudu pasākumu un saprotu, ka nekas nav aizmirsies," stāsta volejbolists.

Viņš min, ka volejbolā nepieciešamās prasmes ātri atgriežas un "pēc diviem treniņiem pa bumbu varu trāpīt".

Viņš uzsver, ka pludmales volejbols nav mests pie malas, jo kluba "Robežsardze"/"Rīga" brīvdienā viņš Rīgā vada treniņus "O-Sands" laukumos.

"Kad būs lielāka skaidrība par nākamā gada pludmales volejbola turnīriem, plānosim tālāko. Visticamāk tas nebūs ātrāk par pavasari," prognozē volejbolists, bilstot, ka šī ir laba iespēja uzturēt sevi formā un ar svaigām vēsmām atgriezties pludmales volejbolā.

Točs min, ka ar Rīgas kluba galveno treneri Vildi ir vienojies, ka laba piedāvājuma pludmales volejbolā gadījumā klubs neliks šķēršļus. Volejbolists uzsver, ka arī iepriekšējās sadarbības laikā klubs vienmēr ir ļāvis gan viņam, gan Mārtiņam Pļaviņam spēlēt pludmales volejbolu, kad tas ir nepieciešams.

"Vēl līdz galam nav zināms, ar ko spēlēšu pludmales volejbolu nākamajā gadā," saka Točs.

Bija plānots, ka nākamo sezonu viņš aizvadīs kopā ar Pļaviņu, taču Točs min, ka varbūt pēc Eiropas čempionāta, kur Pļaviņš ar Kristiānu Fokerotu uzvarēja, kaut kas mainīsies.

"Tāda bija vienošanās, bet redzēsim, kā tas realizēsies. Kad pludmales sezona noslēgsies, tad arī skatīsimies," saka sportists.

"Ar Jāni Šmēdiņu mums bija mērķis kvalificēties Parīzes olimpiskajām spēlēm. Tas neizdevās, un līdz ar to sadarbība ir pabeigta," punktu sezonai un sadarbībai ar Šmēdiņu liek Točs.

Viņš stāsta, ka mērķis netika izpildīts, lai arī duetam bija vairāki labi turnīri - gan "Saulkrastu kokteilis", gan "King of the Court" turnīrs.

"Cronimet" Baltijas volejbola līgā vīriešiem Latviju 2024./2025.gada sezonā pārstāvēs Jēkabpils "Lūši", "Robežsardze"/"Rīga" un "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte", bet Igauniju - Tallinas "Selver" x "TalTech", Tartu "Bigbank", "Parnu" un "Barrus"/"Voru".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi