Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Lielbritānijas, Kanādas un ASV kērlingisti kvalificējas pusfinālam Pekinā

Lielbritānijas kērlingisti trešdien Pekinas olimpisko spēļu vīriešu komandu sacensībās ar 8:6 uzvarēja Krievijas Olimpiskās komitejas (ROC) vienību un kvalificējās pusfinālam.

Citās trešdienas spēlēs Itālija ar 10:3 pārliecinoši pieveica Dāniju, kamēr mājinieki Ķīna ar 6:5 pārspēja Šveices komandu.

Rīt kērlingisti Pekinas olimpiskajās spēlēs aizvadīs pēdējās apļa turnīra spēles, taču visi pusfinālisti zināmi jau tagad.

Pekinas olimpisko spēļu vīriešu kērlinga komandu turnīra līderi ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs ir Lielbritānija un Zviedrija, trešā ar sešām uzvarām un trim ir Kanāda, bet ceturto vietu ar četrām uzvarām astoņās spēlēs garantējusi ASV.

Dalītā piektajā vietā ar četrām uzvarām un pieciem zaudējumiem ir Ķīna un ROC, kamēr tālāk ar trīs uzvarām un pieciem zaudējumiem septīto vietu dala Norvēģija, Itālija un Šveice, bet turnīra tabulu noslēdz Dānija, kura astoņās spēlēs tikusi pie viena panākuma.

Kērlinga sacensībās olimpiskajās spēlēs desmit komandas sacenšas pēc apļa turnīra principa. Pirmo četru vietu ieguvējas komandas turpina sacensības pusfinālā. Pusfināla spēļu zaudētājas tiksies cīņā par bronzas medaļu, bet uzvarētājas - cīnīsies par olimpiskā čempiona titulu.

Pekinas olimpisko spēļu sacensības kērlingā vīriešu komandām noslēgsies ar cīņu par zelta medaļu 19.februārī.

Jau vēstīts, ka Pekinas olimpisko spēļu zelta godalgu kērlinga jaukto pāru sacensībās ieguva Itālijas duets, kas turnīrā uzvarēja visās desmit notikušajās spēlēs.

2018.gada olimpiskajās spēlēs vīriešu kērlinga komandu sacensībās zeltu izcīnīja ASV, sudrabs tika zviedriem, bet pie bronzas medaļām tika Šveice.

Pekinas olimpiskās spēles norisinās no 4. līdz 20.februārim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi