Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Parabobslejists Klots Sanktmoricā kļūst par pasaules vicečempionu; Brants ieņem 14.vietu

Latvijas pilots Arturs Klots piektdien pasaules čempionātā parabobslejā Sanktmoricas trasē Šveicē izcīnīja sudraba medaļu, bet Alvils Brants ierindojās 14.vietā.

Trešajā braucienā Klots uzrādīja otro labāko laiku, piekāpjoties vien vēlākajam čempionam austrietim Hermanim Ellmaueram, bet ceturtajā braucienā viņš sasniedza labāko laiku.

Četru braucienu summā Klots ar laiku četras minūtes un 53,70 sekundes uzvarētājam Ellmaueram piekāpās nieka astoņas sekundes simtdaļas.

Brants trešajā braucienā sasniedza 16. ātrāko laiku, bet pēdējā braucienā - sesto labāko rezultātu, summā ierindojoties 14.vietā un Ellmaueram zaudējot 2,37 sekundes.

Trešo vietu ieņēma mājinieks Kristofers Stjuarts, kurš pretēji Klotam pēc uzvaras pirmajā braucienā sasniedza arvien zemākas vietas braucienos un uzvarētājam zaudēja 0,28 sekundes.

Ceturtais 18 braucēju konkurencē finišēja kanādietis Lonijs Bisonets, piektais - amerikānis Giljermo Kastiljo un sestais - brits Korijs Maps.

Jau ziņots, ka ceturtdien pirmajā braucienā Klots trasi veica minūtē un 13,63 sekundēs, kas deva septīto vietu, bet Brants uzrādīja rezultātu minūte un 14,12 sekundes, kas ļāva ierindoties 12.vietā.

Līderis pēc pirmā brauciena ar laiku minūte un 13,18 sekundes bija Stjuarts.

Otrajā brauciena Klots savu rezultātu uzlaboja par 0,15 sekundēm un bija piektais ātrākais, kamēr Brants bija par 0,48 sekundēm ātrāks nekā pirmajā braucienā, joprojām esot 12.vietā.

Summā Klots pēc otrā brauciena ar laiku divas minūtes un 27,11 sekundes pakāpās uz sesto vietu, līderim Stjuartam zaudējot 0,66 sekundes, bet Brants saglabāja 12.pozīciju un no līdera atpalika 1,33 sekundes.

Otrais pēc diviem braucieniem bija austrietis Ellmauers, kurš no Stjuarta atpalika 0,19 sekundes, bet trešais - Kastillo, kurš līderim zaudēja 0,55 sekundes.

Šī gada Eiropas čempions Klots ir 2017. un 2018.gada pasaules čempions, kā arī izcīnījis bronzu 2016.gadā. Brants savukārt ir 2016.gada pasaules vicečempions.

Sezonas pirmajos divos Pasaules kausa posmos, kas norisinājās Leikplesidas trasē ASV, piedalījās tikai Klots, izcīnot 12. un devīto vietu. Pēc tam Insbrukā Klotam tika ceturtā un pirmā vieta, bet Brants šajā pašā trasē sezonas pirmajos mačos izcīnīja divas piektās vietas.

Pēc pasaules čempionāta no 7. līdz 12.februārim Norvēģijas trasē Lillehammerē paredzētas Pasaules kausa sezonas pēdējās sacensības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi