Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rastorgujevs Vācijas čempionātā vasaras biatlonā augstāko vietu izcīna sprintā

Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijas čempionātā vasaras biatlonā augstāko vietu izcīnīja sprintā.

Rastorgujevs šovasar trenējas kopā ar Vācijas biatlona izlasi un pagājušajā nedēļā Altenbergā piedalījās vietējā vasaras čempionātā, kurā bija ļoti spēcīga konkurence. Bez Vācijas sportistiem gana kupla pārstāvniecība bija arī no Čehijas.

Čempionāts sākās piektdien, kad vīri sacentās 15 kilometru individuālajā distancē. Uzvaru svinēja Johanness Donhauzes, kurš aizvēra visus 20 mērķus un finišēja pēc 37 minūtēm un 30,8 sekundēm.

Rastorgujevs distanci beidza pēc 38 minūtēm un 18,3 sekundēm, bet ugunslīnijā viņš pieļāva piecas kļūdas, par katru saņemot 45 soda sekundes. Alūksnietis ieņēma 21.vietu 49 sportistu konkurencē.

Sestdien desmit kilometru sprintā uzvarēja Dominiks Šmuks, kurš šāva nekļūdīgi, finišēdams pēc 24 minūtēm un 25,3 sekundēm. Rastorgujevs veica trīs soda apļus, uzvarētājam zaudēja vienu minūti un 27,4 sekundes, kas deva 16.vietu no 63 dalībniekiem.

Svētdien čempionāts noslēdzās ar iedzīšanu, kurā bija jāmēro 12,5 kilometri. Šeit nepārspēts bija divus mērķus neaizvērušais Simons Šemps, kura finiša laiks bija 31 minūte un 38,2 sekundes. Rastorgujevs ugunslīnijā pieļāva septiņas kļūdas, uzvarētājam zaudējot trīs minūtes un 11,0 sekundes. Čempionāta pēdējā dienā viņam 19.vieta 57 sportistu konkurencē.

2020./2021.gada Pasaules kausa sezonas sākums paredzēts novembra beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi