Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nokia atjauno Symbian. Nokia E6 ar Symbian Anna

Nokia iepazīstina pasauli ar jaunu viedtālruņa modeli – biznesa viedtālruni Nokia E6. Starp citu, Nokia E6 un paralēli prezentētais izklaides tālrunis Nokia X7 ir pirmie Nokia viedtālruņi, kas aprīkoti ar jaunāko Symbian Anna operētājsistēmas versiju. Atjauninātā programmatūra nodrošina arī uzlabotu drošību un plašākas e-pasta iespējas. 

Uzlabotajā Symbian Anna pieejami tādi lietojamības uzlabojumi kā jauna izskata ikonas, ērtāka teksta ievade, ātrāka interneta pārlūkošana un atjauninātas Ovi Kartes. Biznesa pasaules lietotājiem domātais viedtālrunis Nokia E6 ar pilnu QWERTY tastatūru un augstas izšķirtspējas skārienekrānu turpina Nokia E71 un Nokia E72 attīstību. Kompakts, ar stikla un nerūsējošā tērauda dizaina elementiem, E6 būs ērti lietojams kā ar vienu roku, tā ar abām.

Nokia E6 nodrošina atbilstošu akumulatora darbības laiku un plašas biznesa saziņas iespējas ar Microsoft Exchange, Microsoft Communicator Mobile un Microsoft SharePoint. Tuvāko mēnešu laikā ar jaunāko Symbian Anna būs aprīkoti arī citi Nokia tālruņu modeļi, piemēram Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 un Nokia C6 pirmā versija, turklāt ietotāji, kas jau iegādājušies šos tālruņus, saņems iespēju atjaunot operētājsistēmu.

Plānotā Nokia E6 tālruņa cena Latvijā ir LVL 300. Plašākai informācijai par E6 un Symbian Anna apmeklējiet: http://events.nokia.com/discover-symbian


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko