Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

"Citadele" sāk tirgot zelta stieņus

Parex bankas restrukturizācijas rezultātā sadalītā banka _Citadele _no trešdienas sāk tirgot zelta stieņus, piedāvājot to kā investīciju veidu.

Kā skaidro banka, Investīciju zelts domāts gan klientiem, kas vēlas daļu savu līdzekļu investēt, gan arī tiem, kas vēlas pasniegt dāvanu tuviniekiem vai draugiem nozīmīgos svētkos, piemēram, saņemot augstskolas diplomu, kāzās, vai bērna piedzimšanas brīdī.

Bankas filiālē Citadele nopērkami dažādu nominālu zelta stieņi – 5, 10, 20, 50, 100 un 250 gramu svarā ar raudzes pakāpi 999,99, bet pēc iepriekšēja pasūtījuma klienti varēs iegādāties arī citu nominālu zelta stieņus ar svaru līdz 1000 gramiem.

Zelta stieņu pārdošanas cena ir mainīga, jo tā ir piesaistīta zelta tirgus cenai, taču pašlaik tā cena ir aptuveni 22 lati par vienu gramu zelta.

Zelta stieņi tiek uzglabāti bankas centrālajā biroju ēkā Republikas laukumā 2A. Zelta stieņus var pasūtīt un saņemt visās bankas filiālēs un klientu apkalpošanas centros. Klienti tos var glabāt arī bankas seifos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses