Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Nordea iegūst sešas Euromoney balvas

Nordea ieguvusi Euromoney 2007. gada Izcilības balvu kategorijā “Labākā reģionālā banka Ziemeļeiropā un Baltijas valstīs”. Turklāt Nordea saņēma arī piecus lokāla mēroga apbalvojumus ikgadējā sacensībā par pasaules labākās bankas statusu. Euromoney, pasaules mērogā respektējams vadošais starptautiskais finanšu pakalpojumu žurnāls, rīko dažādu kategoriju sacensību jau vairākus gadus pēc kārtas.

Nordea tika atzīta par labāko banku Dānijā, Zviedrijā un Somijā. Savā vērtējumā Euromoney žūrija ņēma vērā biznesa darījumu apjomu, inovācijas tās darbībā un vadības stilu, kredītreitingus, aktīvu kvalitāti un ienākumu bāzi, darbības efektivitātes rādītājus un galvenos banku darbības indikatorus.

- Panākumi, pirmkārt un galvenokārt, ir Nordea komandas nopelns. Mēs apzināmies, ka tie ir mūsu cilvēki, kas rada atšķirību - mēs, protams, lepojamies ar novērtējumu par paveikto un vērtību, ko mēs radam mūsu klientiem un akcionāriem, taču mēs zinām, ka mums ir jāturpina nemitīgi pilnveidot sevi, lai radītu lielisku klientu pieredzi, saka Kristians Klausens (Christian Clausen), Nordea grupas vadītājs.

Nordea ieguva ne tikai labākās bankas titulu, bet tika atzīta arī par labāko vērtspapīru pārvaldītāju un labāko apvienošanās un pārņemšanas stratēģiju īstenotāju Somijā.

Balvas tika pasniegtas ceremonijā, kas notika vakar Londonas Dabas vēstures muzejā.

Papildus informācija:
Atte Palomäki, Sabiedrisko attiecību vadītājs, +358 9 165 42325, +358 40 5476 390 un www.euromoney.com
Kristians Pudans, Nordea bankas sabiedrisko attiecību daļas vadītājs, [email protected], tel. 67 096 244, mob. 29 137 311

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses