Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: LG iegūs četras EISA godalgas

LG Electronics (LG) paziņo, ka iegūs četras Eiropas attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA - European Imaging and Sound Association) godalgas. LG produktiem augstākie apbalvojumi tiks piešķirti četrās nominācijās - European Best Value LCD TV 2009-2010 par LCD TV SL8000, European Best Value Blu-Ray Player 2009-2010 par Blu-Ray modeli BD390, European HT System 2009-2010 par mājas kinozāles sistēmu LG HB954PB un European Green Mobile Phone 2009-2010 par mobilo telefonu LG KM900 jeb LG ARENA.

Oficiālā apbalvošanas ceremonija notiks š. g. 4. septembrī Berlīnē.“Šo balvu iegūšana apstiprina LG vadošo vietu Eiropas tirgū un mūsu spēju radīt produktus, kas atbilst pircēju vajadzībām”, stāsta Saimons Kangs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs. “Mēs esam pagodināti saņemt šos prestižos EISA apbalvojumus, un turpināsim veidot produktus, kas atbilst Eiropas pircēja gaumei.”“Balvas iegūšana rada pārliecību, ka LG nostiprina ieguldījumu ilgtspējīgas uzņēmējdarbības prakses uzturēšanai”, norāda Dr. Skots Āns (Skott Ahn), uzņēmuma LG Electronics Mobile Communications prezidents un izpilddirektors. “Tas, ka ieguvām Europian Green Mobile Phone 2009-2010 balvu, mūs iedrošina turpināt celt patērētājos esošo vērtību - rūpes par vidi. Mēs vēlamies, lai mūsu patērētājiem Eiropā ir iespēja baudīt labākās, videi draudzīgākās tehnoloģijas.”EISA ir lielākā redakcionālā multimediju asociācija Eiropā, kuras biedri pārstāv 50 audio, mobilās elektronikas, video un foto tehnikas žurnālus no 19 Eiropas valstīm. Katru gadu jūnijā EISA biedru rindās esošie žurnālu redaktori satiekas, lai kopīgi izlemtu, kuri no gada laikā publikācijās analizētajiem produktiem ir pelnījuši iekārojamās EISA godalgas.Godalgotie LG produkti tikuši apbalvoti par eleganta dizaina, progresīvu funkciju un tehnoloģiju apvienojumu. LCD televizors LG SL8000 ir dizaina paraugs, kas var lepoties ar unikālu dizainu - tas ir kā nepārtraukta, plūstoša stikla plakne. EISA savā uzslavā paziņo, ka “SL8000 LCD TV esošais Full HD sniedz lielisku skatīšanās pieredzi par pieņemamu cenu”, un “pārliecina skatītājus ar savām dabiskajām krāsām, pārsteidzošu kontrastu un dziļiem melnajiem toņiem”.LG BD390 Blu-ray atskaņotājs ar savām ievērojamajām savienojuma iespējām ātri nogādā interneta video un citu tīmeklī atrodamo izklaidi tieši uz dzīvojamo istabu. Saskaņā ar ESIA teikto, LG BD390 pārliecina ne tikai ar “piesaistošu cenu”, bet tā “unikālā pievilcība ir bezvadu savienojums, kā arī savienojuma iespējas ar visiem standarta (USB, USB, HDMI 1080p, S-Video, YUV), un atļauj pat tādu savienojuma iespēju kā 7.1- kanāla analoga izeju”.Mājas kinozāles sistēma LG HB954PB, kas ieguva CES 2009 Inovāciju Balvu (Innovations Award), ir pirmā Blu-ray mājas kinozāles sistēma Premium klasē, un sniedz absolūti skaidru skaņas un video pieredzi, kā arī pieeju īpašam Blu-ray disku saturam un nepārtrauktu video straumēšanu no YouTube. EISA izteikusi atzinību par HB954PB “pievilcīgo dizainu un skaņas apvienojumu”, kā arī “vienkāršu un saprotamu iekārtas uzstādīšanas iespēju”, piebilstot, ka iekārtas īpašnieki var “baudīt augstas kvalitātes mūziku un filmas ar Blu-ray augsto izšķirtspēju un visaptverošo skaņu (surround sound)”.

LG-KM900 jeb ARENA ir LG Premium klases mobilā telefona modelis, kas radīts, apvienojot slaidas dizaina līnijas un skārienjutīgu ekrānu ar LG trīsdimensionālo S-klases lietotāju saskarni. Šis nav pirmais gads, kad EISA pievērš uzmanību LG inovācijām - gan 2006., gan 2007. gadā kompānija mājās devās ar trīs balvām. Runājot par šī gada godalgām, EISAi par LG Arena bija sakāms sekojošais:

“LG KM900, zināms arī kā ARENA, ir ne tikai pārsteidzošs ārējais izskats, bet tas ir arī “zaļākais” (ekoloģiskākais), pilnībā aprīkotais pieejamais mobilais telefons šodienas tirgū. SIMS Recycling analīze parāda, ka ARENA tiek iepakota pie vislabākajiem videi draudzīgajiem noteikumiem, kā arī ievieš cienījamus standartus komponentu un materiālu pielietojuma ziņā. Skaistums un inteliģence ir apvienojusies ARENĀ, lai radītu ģeniāli “zaļu” mobilo telefonu”.

LG mājas izklaides un mobilo telefonu produkti ir kļuvuši pieejami daudzos lielākajos mazumtirdzniecības veikalos Eiropā. LG plakano TV preču pārvadājumi ir palielinājušies par 1,67 miljoniem vienību no šā gada aprīļa līdz jūnijam - pagājušajā gadā šajā pašā periodā pārdoto vienību skaits bija 1,09 miljoni. Mobilo telefonu tirgū LG pieredzējis pārdošanas apjomu pieaugumu Eiropā no 3,84 miljoniem ierīču 2008. gada otrajā ceturksnī uz vairāk nekā 5 miljoniem ierīču šogad otrajā ceturksnī.

Produkti, par kuriem LG šogad saņēma prestižās EISA balvas:

LCD TV LG SL8000:
European Best Value LCD TV 2009-2010

Pilnais HD 1080p LG SL8000 televizors ir perfekts stila un tehnoloģisko inovāciju apvienojums. Šim LCD televizoram nav reljefās maliņas, kas atdalītu ekrānu un rāmi. LG TruMotion 200Hz tehnoloģija padara ekrānā redzamo neticami skaidru, un 150,000:1 dinamiskā kontrasta ierīce liek attēlam izskatīties vēl dzīvīgākam. Katra detaļa ir asa, pateicoties televizora 1080p Full HD izšķirtspējai un Super IPS panelim. Televizors ir papildināts ar Expert Mode un Picture Wizard funkcijām, kuras precīzi kontrolē katru attēla kvalitātes aspektu.

LG BD390 Online-Capable Blu-ray DVD atskaņotājs:
European Best Value Blu-Ray Player 2009-2010

Jaunais LG BD390 Blu-ray atskaņotājs ar savu iebūvēto Wi-Fi savienojumu un DLNA sertifikātu dzīvojamai istabai piešķir lielisku interaktivitāti. Ar interaktīvo BD-Live skatītāji var pievienoties internetam, lai izbaudītu spēles, mūziju un filmas. Tāpat ir iespējams atlasīt failus no milzīgas YouTube bibliotēkas, ko acumirklī iespējams pārraidīt. Ar BD390 iespējams pārraidīt augstas izšķirtspējas formātus - tādus kā MKV un DivX HD, kas var tikt uzglabāti ārējā cietā diskā.

LG HB954PB Premium klases Blu-ray mājas kinozāles sistēma:
European HT System 2009-2010

LG HB954PB ir Premium klases Blu-ray 5.1 kanāla mājas kinozāles iekārta, kas nodrošina absolūti skaidru audio un video baudīšanu, kā arī neierobežotu pieeju dažādiem mediju savienojumiem, sākot ar Blu-ray diskiem, DVD, DivX HD un beidzot ar MKV failiem. Šī jaunā mājas kinozāle iekļauj sevī Dolby True HD, Digital Plus un DTS-HD Master Audio Essential, radot optimālu skaņu caur advancētu skaļruņu sistēmu. HB954PB ir DLNA sertificēta un var viegli atrast pieeju tieši internetam, iebūvēts high speed WI-Fi. HB954PB var arī tikt savienota tā, lai palaistu YouTube video, atskaņotu mūziku tieši no iPoda, kā arī pieeju digitālam ārējam diskam. Mājas kinozāles sistēmas dizains pārsteigs ikvienu - sistēmai ir 4 skaļruņi, kuri izskatās kā šampanieša glāzes un ir papildināti ar pievilcīgu zilo un pelēko toni.

LG-KM900 jeb ARĒNA:
European Green Mobile Phone 2009-2010

LG KM900 jeb ARENA ir LG Premium klases mobilā telefona modelis, kas, pateicoties tā multimediju iespējām, pircējiem piedāvā nevainojamu mobilo tehnoloģiju pieredzi. Šajā slaidajā mobilajā telefonā ir Dolby Mobile digital visaptverošā skaņa, WVGA displejs, 5 megapikseļu kamera un 40 GB atmiņas karte. 3D S-klases lietotāja saskarne padara mobilā tālruņa lietošanu par lielisku piedzīvojumu. LG ARENA apvieno funkcionalitāti un elegantu dizainu. Tās 3.0 collu WVGA ekrānam ir četras reizes labāka rezolūcija nekā standarta QVGA ekrāniem, kas nozīmē, ka lietotājus apvelta ar vienmēr visskaidrāko attēlu DivX vai Xvid filmu skatīšanās laikā. LG ARENA tiek piedāvāts dažādās krāsās - sudraba, melna, rozā un pelēka. Šis mobilais tālrunis pieejams tirgū no šā gada marta.

Papildu informācija:
Zane Pudāne
Sabiedrisko attiecību menedžere Baltijas valstīs
SIA LG Electronics Latvia
Grēdu iela 4a
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 311 337
Fakss: +371 67 331 338
E-pasts: [email protected]

Kristīne Vembre
Euro RSCG PR
Sabiedrisko attiecību konsultante
Kr. Barona iela 36-8
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 504 737
Fakss: +371 67 504 736
E-pasts: [email protected]

Par LG Electronics, Inc.
Uzņēmums LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir pasaules līderis un tehnoloģiju novators sadzīves elektronisko ierīču, sadzīves tehnikas un mobilo sakaru ierīču ražošanas jomā, nodarbinot vairāk par 82 000 cilvēku, kas strādā vairāk nekā 114 struktūrvienībās, ieskaitot 82 filiāles visā pasaulē. LG pārdošanas apjoms pasaulē 2008. gadā bija 44,7 miljardi ASV dolāri, un to veido piecas uzņēmējdarbības nodaļas — Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions un Mobile Communications. LG ir vadošais mobilo tālruņu, plakano paneļu televizoru, gaisa kondicionieru, no priekšpuses ielādējamo veļas mašīnu, optiskās atmiņas produktu, DVD atskaņotāju un mājas kinoteātru sistēmu ražotājs pasaulē.

Par LG Electronics Mobile Communications Company
Uzņēmums LG Electronics Mobile Communications (LG) ir viens no lielākajiem mobilo tālruņu ražotājiem. LG tālruņi nodrošina augstas kvalitātes mobilo sakaru pakalpojumus klientiem visā pasaulē, izmantojot modernākās tehnoloģijas un novatoriskas tālruņu konstrukcijas iespējas. Izmantojot progresīvus bezvadu risinājumus, LG strauji paplašina savu tirgus daļu visā pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.lge.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses