Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Latvijas velokomanda Alpha Baltic/Unitymarathons.com piedalīsies prestižajās Tour of China sacensībās

Alpha Baltic/Unitymarathons.com ir starp tām 22 labākajām pasaules velokomandām, kas saņēmusi uzaicinājumu piedalīties Tour of China UCI2.1. kategorijas sacensībās, kas norisināsies no 14. līdz 30. septembrim, informē komandas pārstāve Daina Saliņa. 

Tour of China startēs Alpha Baltic/Unitymarathons.com riteņbraucēji – Kristofers Rācenājs, Reinis Andrijanovs, Māris Bogdanovičs, Kaspars Serģis, Emīls Liepiņš, Indulis Bekmanis un Lauris Špillers. 

Sportistiem Tour of China ietvaros kopā būs jāpievar 1709 kilometri un jāšķērso vairāk nekā 20 pilsētas deviņās provincēs, kā arī jāveic trīs pārlidojumi.  

Tour of China sacensībās startēs  132 sportisti no visiem pieciem pasaules kontinentiem. 2013. gada Tour of China sacensībās piedalīsies riteņbraucēji no ASV, Spānijas, Itālijas, Francijas, Dānijas, Irānas, Malaizijas un daudzām citām valstīm.  

Sacensībās startēs arī Team Christina Watches komanda no Dānijas, kas pērn izcīnīja pirmo vietu komandu vērtējumā. Tāpat Tour of China startēs arī labi zināmā LaPommeMarseille komanda no Francijas.  

Tour of China ir ikgadējās profesionālās riteņbraukšanas sacensībās, kas Ķīnā norisinās kopš 1995. gada. Sacensības ir daļa no Starptautiskās riteņbraukšanas savienības (UCI) Āzijas tūres.  

Tour of China ir ceturtās garākās sacensības pasaulē pēc Tour de France, Giro d'Italia un Vuelta a España.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi