Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Riteņbraucējam Adrijanovam 13.vieta Pro sacensībās Berlīnē

Svētdien Vācijā norisinājās Starptautiskās riteņbraukšanas savienības (UCI) 1.1. kategorijas sacensības ProRace Berlin, kurās startēja spēcīgākās Pro komandas, Pro kontinentālās komandas, kā arī kontinentālās komandas. Latvijas pārstāvim Reinim Andrijanovam šajās sacensībās izdevās izcīnīt augsto trīspadsmito vietu, Diena.lv pavēstīja _Alpha Baltic/Unitymarathons.com _komandas pārstāve Daina Saliņa.

Reinis Andrijanovs no sacensību uzvarētāja vācieša André Greipel no Lotto Belisol Team atpalika par vienu sekundi un finišu sasniedza pēc četrās stundām, astoņām minūtēm un 50 sekundēm. Cits latviešu riteņbraucējs Gatis Smukulis (Katusha Team) finišu sasniedz 37.vietā, četras sekundes aiz uzvarētāja. Savukārt Māris Bogdanovičs (Alpha Baltic/Unitymarathons.com) ierindojās 93.vietā (+00:50)

Sacensībās sportistiem bija jāpievar 182 km garš posms, no kuriem pēdējie trases 64 km vijās caur Berlīnes centru. Sacensību trase bija iekārtota līdzenā reljefā, tādēļ vidējais ātrums bija ļoti augsts - 44,85 km/h. Kopumā sacensībās piedalījās divdesmit trīs komandas no desmit valstīm.

Reinis Andrijanovs pēc sacensībām norāda: „Esmu ļoti lepns, ka man izdevās izcīnīt augsto 13. vietu šajās sacensībās, kurās startēja pasaules top riteņbraukšanas komandas. Sacensībās līderkomandas uzturēja ļoti ātru tempu un pēdējie divi apļi bija īpaši ātri – ap 53 km/h. Jāsaka, ka lielais ātrums nozīmēja arī bīstamus momentus, pagriezienos notika drūzmēšanās, jo ikviens centās pēc iespējas iegūt labāku pozīciju. Šis bija mans sezonas grūtākais finišs, bet esmu lepns, ka risks šoreiz attaisnojās.”

„Tas ir milzīgs panākums, ka mūsu komanda ir spējusi uzrādīt tik labus rezultātus šajās sacensībās, kurās startēja arī tāda komanda kā Katusha team, kas UCI pasaules tūres rangā ierindojas pirmajā vietā,” piebilst Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandas menedžere Līga Glāzere. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi