Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Cits

Putins ieradies vizītē AAE

Krievijas diktators Vladimirs Putins trešdien ieradies vizītē Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), Rietumu pasaules izolētajai Maskavai cenšoties par sevi atgādināt uz globālās skatuves.

Venecuēlas referendumā atbalsta teritoriālās pretenzijas uz Gajānas reģionu © DIENA

Dienvidamerikas valsts Gajānas iedzīvotāji izgājuši protestos ielās, liekot valsts prezidentam nākt klajā ar paziņojumu par to, ka valsts robežas ir drošas, pēc tam, kad nedēļas nogalē notikušajā referendumā kaimiņvalstī Venecuēlā pārliecinošs vairākums nobalsoja par priekšlikumu, ka ar naftas atradnēm bagātajam Gajānas Esekibo reģionam jāpieder Venecuēlai, vēsta France24.com.

Ugunsgrēkā Almati hostelī 13 bojāgājušie

Kazahstānas bijušajā galvaspilsētā Almati ugunsgrēkā, kas izraisījies hostelī dzīvojamā nama pagrabā un pirmajā stāvā, dzīvību zaudējuši 13 cilvēki, pavēstīja pilsētas ārkārtas situāciju departaments.

Dienvidkoreja daļēji aptur militāro vienošanos ar Ziemeļkoreju

Dienvidkoreja apturējusi 2018.gadā ar Ziemeļkoreju par militārās spriedzes samazināšanu noslēgtās vienošanās daļu, šādi reaģējot uz Ziemeļkorejas militārā izlūkošanas satelīta palaišanu, trešdien vēsta Dienvidkorejas ziņu aģentūra "Yonhap".