Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Nektarīnu, zemeņu un vistas salāti

Nektarīnu, zemeņu un vistas salāti

Sastāvdaļas: 450 g vistas filejas, 60 ml balzamiko, 1 ēd. k. medus, pipari, sāls, 500 g nektarīnu, 6-7 saujas spinātu, 500 g zemeņu, 150 g kazas siera, 240 g grauzdētu mandeļu skaidiņu, 240 g sarkano sīpolu; mērcei - 2,5 ēd. k. balzamiko, 1/2 tējk. medus, 60 ml olīveļļas.

1. Bļodā sajauc balzamiko, medu, sāli, piparus un tajā pāris stundu marinē vistu. Pēc tam to uz grila apcep. Apgrilē arī šķēlēs sagrieztus nektarīnus.

3. Uz četriem lieliem šķīvjiem kārto spinātus, zemenes, sadrupinātu kazas sieru, mandeļu skaidiņas, sīpola šķēles. Pāri liek grilētās vistas gabaliņus.

4. Atsevišķi sakuļ mērci no balzamiko, medus, eļļas un pārlaista salātus šķīvjos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko