Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Rovanam Atkinsonam par avāriju izmaksā rekordlielu apdrošināšanu – 736 000 latus

Britu aktierim Rovanam Atkinsonam, kurš plašāk pazīstams kā komiskā varoņa Mistera Bīna atveidotājs, izmaksāta rekordliela apdrošināšanas prēmija 910 000 britu mārciņu jeb aptuveni 736 000 latu vērtībā, vēsta ārzemju mediji. Šī ir lielākā summa, kādu Lielbritānijas apdrošinātāji jebkad izmaksājuši saistībā ar satiksmes negadījumu.

Apdrošinātāji, pavadot astoņus mēnešus pārdomās, nolēmuši aktierim izmaksāt prēmiju saistībā ar satiksmes negadījumu, kurā R.Atkinsons zaudējis kontroli pār savu trīs miljonu britu mārciņu vērto McLaren F1 automašīnu un ieskrējis kokā.

Liktenīgā avārija notika 2011.gada augustā, kad aktieris savā automašīnā traucies ar ātrumu, kas lielāks par 380 km/h, informē izdevums Daily Mail. Aktieris zaudējis kontroli pār auto, kas noslīdējis no slidenā ceļa, ietriecies kokā un aizdedzies. Lai arī 58 gadus vecais aktieris negadījumā izsprucis gandrīz sveikā – viņam bijis lauzts plecs, no viņa auto, kas ir tikai viens no 64 pasaulē ražotiem modeļiem, bija palikušas pāri tikai driskas. Turklāt spēkrata motors mētājies gandrīz 20 m attālumā no pārējām auto atlūzām.

Auto mehāniķi veltījuši gandrīz gadu, lai sadauzīto spēkratu atjaunotu, savukārt apdrošinātāji nolēmuši paaugstināt apdrošināšanas iemaksas, kas turpmāk ik gadu būs jāsedz aktierim. Proti, R.Atkinsonam ik gadu par savu apdrošināšanu būs jāmaksā līdz pat 60 000 britu mārciņu jeb 48,5 tūkstošiem latu, ziņo izdevums Daily Mail.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko