Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

VIDEO: Ar debijas singlu klajā nāk X-faktora dalībniece PAULA

Paula Dundere ir jaunā dziedātāja, kura piedalījusies visās trijās Latvijas šova X-faktors sezonās un tikusi līdz pat pēdējai kārtai – "krēslu izaicinājumam". Nu PAULA izdod savu debijas singlu latviešu valodā ar nosaukumu Nemanāmi, vēsta viņas pārstāvji.

20 gadus jaunā dziedātāja PAULA aktīvi darbojas tādās platformās kā YouTube un Instagram, sadarbojoties ar dažādām kompānijām un veidojot audiovizuālu saturu. Pēdējo mēnešu laikā viņa ir publicējusi arī vairāku populāru dziesmu kaverversijas tostarp pati izveidojusi un miksējusi arī Latvijas Eirovīzijas dziesmu popūriju.

Dziesmas Nemanāmi mūzikas un vārdu autore ir pati PAULA. Viņa atklāj, ka skaņdarb būtība ir tā, ka labākie dzīves momenti šķietami vienmēr paskrien ļoti ātri. “Šie labie mirkļi paiet tik ātri, ka reizēm tu tos pat nepaspēj novērtēt līdz brīdim, kad tā vairs nav. Piemēram, attiecībās mēdz gadīties, kad nemanāmi cilvēki viens no otra atsvešinās. Viens to vienmēr izjūt vairāk, bet neko nespēj mainīt, jo nesaprot, kāpēc kādreiz bija tā, kā tagad vairs nav. Tās ir ilgas pēc kaut kā, ko vairs nav iespējams atgūt. Gribas atgriezties atpakaļ laikā, bet tas ir neiespējami, ir jāsamierinās ar tagadni un jādzīvo tajā,” atklāj PAULA.

 

Singla Nemanāmi producents ir igauņu mūzikas grupas okeiokei dalībnieks Gevins Niglass, ar kuru PAULA iepazinās aizvadītajā gadā, kad kopā ar vēl trim talantīgiem vokālistiem no Lietuvas un Igaunijas, iedziedāja Sportland himnu. Gevins producē vairāku Igaunijā populāru mūziķu dziesmas, kā arī strādā ar kaimiņvalsts Eirovīzijas dziesmām. Nemanāmi foto un video autore ir Aļona Kompaņijeca, bet grima māksliniece – Laura Alksne.

PAULA dzied jau kopš 2 gadu vecuma un dziedātprasmi pilnveidojusi radošajā studijā Pekšņi un mammas Ilutas Dunderes vadītajā vokālajā studijā Smaidiņi. Jaunā dziedātāja piedalījusies vairākās vidusskolas teātra izrādēs, plūkusi laurus vairākos gan pašmāju, gan starptautiskos konkursos, un plāno apgūt kino režijas mākslu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko