Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dārzāju piena zupa ar melnajām lēcām

Šefpavārs Normunds Baranovskis ir pārliecināts, ka pavārs var būt ikviens – nepieciešama vien radoša iedvesma un vēlme apgūt jaunas iemaņas. Tieši tāpēc Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo līderis mudina izmēģināt ko jaunu un tādus produktus kā maize un siers, kurus ierasts iegādāties veikalā jau gatavus, pagatavot pašu spēkiem.

Pagatavošana:

1. Notīri dārzeņus, sagriez tos gabaliņos.

2. Sāc vārīt buljonu - katlā liec veselu sīpolu un ķiploku daivas, vari pievienot

burkānu galus un brokoļa kātu.

3. Vāri vismaz 20 minūtes - nokās.

4. Lai nesakrāsotu buljonu, melnās lēcas vāri citā katliņā 20 minūtes.

5. Pievieno buljonam visus sagrieztos dārzeņus un vāri tos 10 minūtes uz lēnas uguns.

6. Kad dārzeņi gatavi, pielej pienu, uzvāri.

7. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.

8. Pievieno melnās lēcas un pasniedz siltu. Šī zupa lieliski garšos kopā ar piena maizi un pašgatavoto ricotta sieru!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (4 porcijām):

Burkāns - 1 gab., Sarkanā paprika - 1 gab., Sīpols - 1 gab, Ķiploks - 5 daivas, Brokolis - 1 gab., Kukurūzas vālīte - 1 gab., Pupiņu pākstis - 100 g, Ūdens - 2 l, Piens - 300 g, Melnās lēcas - 120 g, Sāls, pipari – pēc garšas

Padoms:

Gardās piena zupas noslēpums ir buljons, kas jānovāra pirms piena pievienošanas. To liec klāt tikai tad, kad dārzeņi jau gatavi.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko