Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Laša filejas muss ar dārzeņu ragū un brokoļu biezeni

Pagatavošana1. Laša fileju sablenderē ar olām, saldo krējumu un garšvielām, satin plēvē kā desu un liek vārošā ūdenī uz 12 minūtēm.

2. Dārzeņus sagriež palielos kubiņos un apcep, tad pievieno tomātu pastu, garšvielas un gatavo, kamēr dārzeņi gatavi.

3. Brokoļus novāra un sablenderē ar izkausētu sviestu, sieru un garšvielām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

Četrām porcijām vajadzēs: 600 g laša filejas, 2 olas, 100 g saldā krējuma, 150 g paprikas, 150 g cukini, 150 g burkānu, 120 g sīpolu, nedaudz ķiploka, 150 g baklažānu, 1 ēd. k. tomātu pastas, 1 tējk. timiāna, 500 g brokoļu, 50 g sviesta, 50 g Filadelfijas siera, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko