Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Laša - garneļu, saldkrējuma un kokospiena zupa

Vecrīgas restorāna Dārzs šefpavāres Arletas Tūrmanes sarūpētā recepte.

Pagatavošana

1. Uzkarsē sviestu vai eļļu katliņā, pievieno smalki sagrieztus selerijas kātus, sīpolus, burkānus un ķiploka daiviņu. Apcep līdz tie zeltaini un mīksti.

2. Pievieno laša gabaliņus, tomātus un aplej ar ūdeni (uzvārīts un atdzesēts). Uzvāra un pievieno kokosa pienu, saldo krējumu, garneles un mīdijas čaulā un turpina vārīt līdz pirmajam burbulim.

3. Lej traukā, kurā zupa tiks pasniegta. Pievieno citrona sulu, kuru izspiež no vienas nelielas citrona daiviņas. Var papildināt ar dillītēm un svaigiem maurlociņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

1 personai vajadzēs:

30 g (1/2) selerijas kāta, 50 g laša, 1/2 tomāta bez sēklām, 30 g garneļu, 3 mīdijas čaulā, 1 nelielu sīpolu, 1 burkānu, 20 g kokosa piena, 25 g saldā krējuma, sviestu vai eļļu, citrona daiviņu (sulai), dilles vai maurlociņus, 1 ķiploka daiviņu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko