Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Latvijas rupjmaizes un brūkleņu kārtojums

Restorāna Viesistaba kazarmās pavārs Reinis Čerņajevs pie plīts darbojas ar jaunības aizrautību un labu garšas izjūtu. Viņam patīk meklēt jaunas garšas ierastajos ēdienos, tajā pašā laikā neko nesamākslojot. Gards mielasts būs pa spēkam pat iesācējam ēdienu gatavošanas smalkajos labirintos. Galvenais jau ir vēlēšanās pacienāt mīļos un tuvos, dalīties ar mīlestību gatavotos ēdienos.

Pagatavošana:
1. Saputo saldo krējumu ar cukuru.

2. Glāzē kārto sagataves vairākos slāņos šādā secībā - tumšā rīvmaize, brūkleņu ievārījums, putukrējums utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

Četrām porcijām vajadzēs: 600 g tumšās rīvmaizes (tirgū pārdod 1 kg iesaiņojumā), 200 ml saldā krējuma, 200 ml brūkleņu ievārījuma.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko