Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +2 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Padoms: Kā uzcept garšīgas kotletes?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Atkal tik daudz negatīvu komentāru... Man vienmēr ir licies, ka kotletes ir ļoti demokrātisks ēdiens. Katrai saimniecei ir sava firmas recepte, forši, ka ir iespēja apmainīties ar pieredzi.
Kotlete
K
Kotlete ta kas to rakstija neko nezin par kotletem
janka
j
Maizes un gaļas proporcija ir svarīga,tikai šo skaitli neviens nemin.
Tukšs
T
Tukšs raksts, nekā jauna un konkrēta.
janīte
j
es cūkgaļu jaucu \r vistas gaļu, , maizi noteikti, zaļumi , sulīgi un gardi,,,
jānītei
j
fui, cūka!
  • 1
  • 3
Alma.
A
Raksta autorei vajadzētu zināt, ka Dievs svēta vienkāršu ļaužu vienkāršu barību, bet visas citas ''gardēžu lietas'' ir mēsli un pūķa zobi, jo ikdienas pasaulē miljoniem cilvēku badu cieš, bet šeit aiz lielas izlepšanas dažs labs jau saprātu zaudējis. Ne par velti Svētie Raksti saka - tā ir VILTUS maize, un kas to bauda, tie sevi SAGĀNA.
Mīļai Almai.
M
Dieva svētība nenāk no kādas stulbas - vienkāršas bābas izdomas, vēlmes un padoma. Ja kāds grib dalīties MĀCĒŠANĀ, tad visupirms ir jāsāk mācīties, nevis JĀDZIED. Dieva svētība nāk no svētīta ēdiena, kas ar pateicību baudīts. Raksta autore - izvirtusi rīma, kas sevi rīdama arī citus aprij. Vot tā, mīļā Alma!
  • 0
  • 13
Mīļā Alma
M
Šoreiz jau neviens nerunā par ,,izlutināto"gardēžu ķēķi,bet gan par vienkārša cilvēka vēlmi padalīties savā mācēšanā.Nevajag citus nonievāt,tad arī būs tā Dieva svētība.
  • 15
  • 1
Ir nu gan idiote šī Šunele!
I
Kaut ko tik dumju neesmu nekad lasījis. Strādāju 22 gadus bērnu dārzā, un pielietojām tikai liellopu gaļu, un ēdiens bija brīnišķīgs, un Dieva svētība bija ar to. Gatavojām liellopu tefteļus ar sieru, brīnišķi sulīgus bitočkus, liellopu gaļu ar dārzeņiem, azū, befstroganovu, frikadeles mērcē un pasakainas zupas, jo cūkgaļa dara zupu vulgāru un riebīgi smirdošu, savukārt liellopu gaļa to dara kā ambru. Speķa vitā pielietojām olīveļļu, gaļas pildījumam izmantojām sēnes, olas, sieru, burkānus un daudz ko citu. Tolaik vispār SES neļāvu ar citu gaļu aizrauties kā vien liellopu, putnu un zivs gaļu.Tiesa, zivis bija brīnišķīgas - mencas, heka u.c. filejas, paltusi, makrurus, leduszivs un daudzas citas, kuras vien grašus maksāja. Skumbrijas vispār neņēmām, jo maltas neiznāca gardas, savukārt - ceptas - kokainas. Žāvētas tad lietot nedrīkstēja. Nezinu kā tagad. Katrā ziņā, par zivīm, kas barotas ar ĢMO toreiz pat neviens nesapņoja, bet visa gaļa bija vietējā. Man jūs varētu baltu naudu maksāt, lai ēdu šos mēslus ko ši Šunele piedāv
Randy, BR-Deutschland & Latvija
R
Tomēr man riebj cilvēki, kas rij cūkas, un pamazām paši par cūkām pārvēršas.>>> Sen jau kaa paargaajaat muslimu ticiibaa? Appreeceejaat kaadu iraanieti vai kmelno muslimu? Ja ne taa - liekas, jums vienkaarshi vajadzeetu aarsteeties... aizejiet pie psihologa, parunaajieties... ceru ka paliidzees. P.S. Lai nebuutu paarpratumu - principaa kotletes nemiilu, manupraat paaraak 'paarkulinarizeets' eediens. To pashu cuukgaljas shkjeeli (protams, liesu) labpraat driizaak izcepshu kaa cepeti, ar kraukshkjoshu malinju (Schweinebraten), jeb iemerineeshu (Sauerbraten), klaat salaatus, oliivess un viinu... vai veel daudz labaak - iista steika gabalu, ar asinjainu vidu, un klaat Bordo viinu, nedaudz salaatus (protams, bez pretiigaa kreejuma!!!) ar olivu ellju un oliiveem, ar avokado un bikinj balzama etikja.... Mmmm... To visu peec treninja 'Gym', kopaa ar sievieti, un tad abiem priecaaties liidz riitam... mmmm... un NEKAADAS kotletes!
  • 2
  • 0
janīte
j
,,,smirdīgu ??? tad nu gan pavārs !!! fui !
  • 7
  • 0
Krunku man vēl joprojām nav - pat n
K
Tomēr man riebj cilvēki, kas rij cūkas, un pamazām paši par cūkām pārvēršas. Tur tad arī krunku, cik uziet. Bet citādi, tikai nejēgais šķiet, ka tomātiu pasta būtu toreiz nopērkama. Tieši otrādi, kolhozi un desmitiem fabriku ražoja tomātu mērces, gan Sabile, gan Vaiņode, gan Skrīveri u.t.t., un dažas bija tik izcili gardas, ko tagad arī par 1000 euro burkā nenopirksi. Tagad tik vien kā sintētika.
  • 1
  • 14
>>ir nu gan.....
&
Mīļā,atcerieties arī to,ka Jums toreiz nebija krunku,zinām gan to ,,brīnišķīgo" tā laika ēdienu ,viss tomātu pastas ,biezākas vai šķidrākas ,,iejaukumā" Un šeit iet runa tikai par kotletēm.
  • 6
  • 2
nika
n
kotletes tikai no maltas cūkas gaļiņas +sāls+pipari+sīpols+ķiploks, ja treknāka gaļa, tad kādu karoti mannas vai rīvmaizes. arī izmēram ir nozīme- lielākas kotletes būs sulīgākas nekā mazās. un cūciņa noteikti pašaudzēta , ne tās no lielajiem kompleksiem uzpūstās, ar visādiem augšanas līdzekļiem barotās.
Nikai
N
Es diemžēl dzīvoklī nevaru izaudzēt ruksi,gaļu pērku tikai noteiktā veikalā,kur esmu pārliecināta par kvalitāti un vietējās izcelsmes ražojumu. Man patīk arī liellopa gaļas kotletes vai pareizāk-maltās g.bifi,virsū ,pēc cepšanas lieku daudz ar cukuru vīnā ceptus sīpolus,ganrdīz vienmēr bifiņam apkārt aptinu bekona šķēlīti-dod labu garšu,labi izskatas un ir suligi.Kā Z.atbildēju,rakstiju-kotletēs lieku visu aprakstīto,bet nekad sīpolus,tie dod sava veida glumumu,man nepatīk. Piem,alņa kotletēs vienmēr lieku padaudz žāvēta ,sagriezta bekona un vēl palielos gabaliņos žāvētu speķīti un medijumiem domātās garšvielas. Lai Jums visiem veiksmīgi izdodās un labi garšo!
  • 2
  • 0
lily
l
tikko apēdu 5 ! tītara kotletītes.Ūdeni nelēju,tāpat saliets.Fulīgi garšīa!
>>lillly
&
Es tītara vai vistas kotlletēs,katrā iespiežu sviesta piciņu,iznāk jaukas.protams pirms cepšanas.
  • 0
  • 1
dakteris
d
youtube лазерсон любимое kotletes kolhoznieku gaumee / viss kas, ne tikai kotletes/
M.
M
Kāds brīnums-tieši tā es cepu kotletes jau gadiem!
IMHO
I
"Tās galvenais mīnuss ir sausums un neizteiksmīgums. Arī gaļas mētāšana, auksta ūdens pieliešana un citi zili brīnumi neglāba situāciju..." . Varbūt vajadzēja pielikt nedaudz zaļo vai dzelteno brīnumu? :)
...
.
Ka 19 gadiiga meitene intereseejas vairaak par izdevushaamies kotleteem,nevis alkoholu,ir visai apsveicama lieta!Nekritizeejiet beernu veltiigi,labaak paaslaveejiet,juus pieredzes bagaataas. Man personiigi vegetaaraas ,,sovetskaja kotljeta govjazhaja"arii pie duushas gaaja,un zupu konservi burcinjaas arii bija top kvalitaatee,no iistaam bio atbiraam ,un nevis no kiimiskiem pulveriem,no kuriem izsitumi metas. Bet jaunajai kulinaarei veelu veiksmi virtuvee.Kotletes noteikti izdevaas garshiigaas.
elija
e
es, lai kotlete būtu mīksta, lieku klāt īstu lauku krējumu, (uz o,5kg masas 2ēd karotes)
Nu, īstu lauku krējumu iesaku tikai
N
Komentārs
  • 2
  • 8
es
e
jo vairaak izmeerc. baltmaizes jo suliigaakas un gardas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko