Laika ziņas
Šodien
Migla

Pasta penne ar vistas fileju, ananasiem un spinātiem

Ja skatās visa gada kontekstā, decembra vidus nav tas relaksētākais laiks dzīvē. Neatkarīgi no tā, strādā valsts vai privātā kantorī, esi algotā darbā vai pats sev darba devējs - punkti uz visiem aizejošā gada "i" jāsaliek un virsstundas garantētas.

Tādiem - noguruma, bet arī priecīgu gaidu (būs taču skaistas un šogad arī pieklājīgi garas Ziemassvētku brīvdienas) pilniem darbadienu vakariem restorānu tīkla Daily šefpavārs Guntis Bredovskis piedāvā vienkāršas un ātras vakariņas.

Tiem, kas nezina - pasta penne ir caurulītes ar slīpi nošķeltiem galiem.

Pagatavošana:
1. Pastu izvāra gandrīz gatavu - atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sajauc ar sāli, pipariem, strauji apcep eļļā uz karstas pannas.

3. Pievieno lielos gabalos sagrieztu ananasu, nomazgātas spinātu lapiņas, pastu un sulu no ananasiem.

4. Visu kopā uzkarsē, līdz iztvaikojis šķidrums, un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas 2 porcijām:

150 g pastas, 125 g vistas filejas, 2 riņķīši konservētu ananasu, 10 g spinātu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko