Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Patriotiskais burgers ar biešu biezpienu, svaigajām salātlapām un kazas siera pastēti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mmm
m
man iekurkstējās vēders... Ir gardi!
Antiņš
A
Tur vēl trūkst Dombrovska siluets...
Fui
F
Kāpēc svētkos tāds burgers kā pļocka? Un vēl rekomendēts reizē ar himnu? Latviešiem piemīt daudz izsmalcinātāka atieksme pret ēdienu estētiku.
Vizma
V
Šķiet, ka šis burgers tapa "La Kannā" - izskatījās gardi
Nesapratnis
N
Atkal jau kāds priecājas par iespēju - vienu no savas valsts lielākajiem svētumiem APĒST!
Irma
I
Ar savu kladzināšanu par svētumu tu man atgādini Oļiņieti no "Mērnieku laikiem"
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

2 šķēles Liepklanu Lustīgās maizes, 100 g biezpiena, 50 g vārītu biešu, sāls, pipari, 50 g kazas siera, 25 g krējuma

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko