Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Sāļās timiāna un bazilika vafeles

Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis aicina dažādot savu brokastu maltīti un brīvdienu rītos ierasto sviestmaižu vai pankūku vietā pagatavot sāļās vafeles.

Pagatavošana:

1. Sakul olas, pievieno sāli, cukuru, timiānu un baziliku.

2. Ķiploku smalki sarīvē vai ar nazi saspied putriņā.

3. Olām pievieno siltu ūdeni un ķiploku.

4. Izsijā miltus, pievieno cepamo pulveri .

5. Jauc kopā ar olām un veido mīklu tā, lai nepaliek miltu kunkuļi.

6. Sakarsē vafeļu pannu un cep.

Padoms: Atceries! Pannas vāku aizver, taču nostiprini aptuveni pēc 30 sekundēm, kad mīkla būs pacēlusies uz augšu un vafelē izveidojusi “gaisa spilvenu”

7. Kad vafeles izceptas, vari tās sarullēt, vai lauzt uz pusēm un pildīt ar dažādiem pildījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (5 porcijām):

Olas - 2 gab., milti - 250 g, ūdens - 250 ml, cepamais pulveris - 2 ēdamk., sāls - 1 tējk., cukurs – šķipsniņa, ķiploks - 1 daiviņa, sausais timiāns - 1 tējk., sausais baziliks - 1 tējk.

Pildījumam izmanto:

Svaigo krēmsieru, tomātu mērci, pastēti un svaigās kreses u.c.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko