Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Svētdiena, 29. decembris
Solveiga, Ilgona

Šokolādes kūka

Recepte tapusi sadarbībā ar Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavāru Normundu Baranovski.

Pagatavošana:

1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.

2. 200 gramus šokolādes izkausē ar sviestu, sajauc un nedaudz atdzesē.

3. Sakul olas ar cukuru, pievieno šokolādes un sviesta masu – visu sajauc.

4. Masā iecilā miltus, pievieno 200 gramus gabaliņos salauztas šokolādes

5. Cepamajā formā ieklāj cepamo papīru un ielej masu.

6. Cep 30 minūtes, nedaudz atdzesē, pārkaisi ar kakao un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (6 personām):

70% kakao šokolāde 400 g, sviests 280 g, brūnais cukurs 250 g, olas 6 gab., milti 150 g, kakao 2 ēd. k. (dekoram)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko