Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Šokolādes–dzērveņu mafini Latvijas svētku noskaņās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Roze
R
Man gan šī recepte patika. Neatkarīgi no tā, kā gatavā produkcija tiek saukta - mafini, mufini vai keksiņi. Jauks noformējums. Izrādās, ka nemaz nav jāpērk gatavās papīra formiņas. Paldies par ideju. Man svētkos būs tiramisu - "ievazāta", bet iecienīta recepte. Tāpēc jau svētku sajūta nezudīs.
...
.
No rietumu kultuuras ievazaati mafini nu nekaadi neizraisa Latvijas sveetku noskanju... Latvieshiem ir izteikta tieksme atmest visu saveejo un meerkakjoties pakalj pilniigi sveshaam kultuuraam.
Vārds
V
Man tāda pati sajūta. Visas receptes, kas te ir bijušas saistībā ar 18. nov., ir izstrādājumiem, kurus ar Latviju grūti sasaistīt, pat virsrakstā ir kaut kādi "mafini", kas nodzen latviskuma sajūtu dziļi kaut kur tumsā.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas:

½ glāze ( ≈120 g) izkausēta sviesta, 2 ¼ glāzes miltu, 1 glāze brūnā cukura, 3 ēd. k. kakao pulvera, 1 ½ tējk. cepamā pulvera, ½ tējk. Sāls,1 tējk. Kanēlis, 1 tējk. malta ingvera, ¼ tējk. malta muskatrieksta, 1 ola, ½ glāze brūnā cukura sīrupa, 1 glāze piena, 100 g sasmalcinātas šokolādes (labāk izvēlēties tumšo), 1 ½ glāze dzērveņu

Krēmam:

100 g krējumsiera (creme bonjour), 200 g pūdercukura, 1 tējk. vaniļas ekstrakta,1 tējk. mīksta sviesta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko