Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Trejādās marinādēs izturētas reņģu filejas ar siera krēmu un tomātu želeju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:::
:
Tā maizīte jātur ar visiem 10, lai kaut kas nenobirst.
:)
:
Reņģēdāju tautai tas par glaunu!
lauku vecis
l
Nepietiek ar to, ka izķērnā lasi, nu jau ķērušies klāt reņģītēm.Un kāda mārrutka pēc tur vēl mascarpones siers!
OKK
O
Ak ,kungs!Kāpēc tik sarežģīti?Tur jau lai izlasītu visas sastāvdaļas,paiet laiks!Sacep reņ'ģītes,iemarinē,piekod klāt tomātu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

Četrām porcijām vajadzēs: 600 g reņģu filejas, 1 kg tomātu, 2 ēd. k. bazilika, 1 tējk. želatīna, 1 ēd. k. citrona sulas, pavisam nedaudz ķiploka, sāli, cukuru, piparus, 4 šķēles rudzu maizes, 200 g maskarpones siera. 1. marinādei vajadzēs: 1 ēd. k. sinepes, 1 ēd. k. cukura, sāli, piparus, 1/2 tējk. kurkumu, 1 tējk. etiķa. 2. marinādei vajadzēs: 2 ēd. k. biešu sulas, 2 tējk. sāls, 1 ēd. k. cukura, 1/2 tējk. etiķa. 3. marinādei vajadzēs: 10 g diļļu, 10 g pētersīļu, 1 ēd. k. etiķa, 1 tējk. sāls, 2 ēd. k. cukura.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko