Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +1 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 17. marts
Ģertrūde, Gerda, Gertrūde

Vistas gaļas salāti ar rīsiem un citronu un eļļas mērci

Pagatavošana:

1. Rīsus vāra sālsūdenī 12 min., noskalo, notecina, atdzesē.

2. Papriku un vistas gaļu sagriež strēmelītēs, sīpolus - pusripiņās.

3. Visas mērces sastāvdaļas sajauc un pārlej salātu sastāvdaļām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

4 personām vajadzēs:

160 g gargraudu rīsu, 1/2 sarkanās paprikas, 1/2 dzeltenās paprikas, 350 g vārītas vai ceptas vistas gaļas, 1 nelielu sīpolu.

Sastāvdaļas mērcei:

1 ēd.k. eļļas, 2 tējk. svaigi spiestas citronu sulas, šķipsniņa cukura, 1 tējk. sakapātu pētersīļu, sāls, pipari pēc garšas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētā Patrika dienā

17. martā īri svin Svētā Patrika dienu – svētkus par godu Īrijas aizbildnim svētajam Patrikam, kurš kristianizēja valsti un, kā vēsta leģendas, padzina visas čūskas no Īrijas.

Tartars – eleganta uzkoda draugu lokā

Iepriekšējā reizē stāstīju par itāļu virtuves izsmalcināto uzkodu – karpačo. Šoreiz par līdzīgu ēdienu – tartaru. Līdzīgu tādā ziņā, ka abi – gan karpačo, gan tartars – tiek gatavoti no jēlas, neaps...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko