Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Vistas gaļas salāti ar rīsiem un citronu un eļļas mērci

Pagatavošana:

1. Rīsus vāra sālsūdenī 12 min., noskalo, notecina, atdzesē.

2. Papriku un vistas gaļu sagriež strēmelītēs, sīpolus - pusripiņās.

3. Visas mērces sastāvdaļas sajauc un pārlej salātu sastāvdaļām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

4 personām vajadzēs:

160 g gargraudu rīsu, 1/2 sarkanās paprikas, 1/2 dzeltenās paprikas, 350 g vārītas vai ceptas vistas gaļas, 1 nelielu sīpolu.

Sastāvdaļas mērcei:

1 ēd.k. eļļas, 2 tējk. svaigi spiestas citronu sulas, šķipsniņa cukura, 1 tējk. sakapātu pētersīļu, sāls, pipari pēc garšas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko