Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Vistas un Briseles kāpostu zupa

Vistas un Briseles kāpostu zupas recepte gardākām brīvdienām.

SASTĀVDAĻAS: 2 vistas filejas, ½ purava kāta, 2 selerijas kāti, 2 ķiploka daiviņas, 2 burkāni, 300 g Briseles kāpostu, sāls, 3–4 smaržīgie pipari, 2 lauru lapas, 1 tējk. cukura.

1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, katlā pārlej ar 2–2,5 l ūdens. Uzvāra, nosmeļ putas.

2. Pieliek ripiņās sagrieztu puravu, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus un sakapātus ķiplokus. Vāra aptuveni 10–15 min.

3. Pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, veselus Briseles kāpostus, piparus, lauru lapas, cukuru, pēc garšas – sāli un vāra vēl 10–15 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko