Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ir – Dzelzs vilkam jauna dziesma un video

Grupa Dzelzs vilks, gatavojoties jaunā albuma Jauni atklāšanas koncertam 25. februārī, Rīgā, koncertzālē Palladium, izdod singlu ar īsāko nosaukumu grupas vēsturē - Ir, kā arī publicē dziesmas analogā teksta video.

"Dziesma Ir radusies šajā ārprātīgajā laikā kā viena no retajām mažora skaņkārtā radītajām Dzelzs vilka kompozīcijām," stāsta dziesmas autors Juris Kaukulis. Viņš piebilst: "Sākotnēji Ir spēlēju solo, tomēr grupasbiedri lēma, ka Dzelzs vilkam vajadzīga sava gaišo skaņkārtu himna esamībai, tāpēc kopā ar "vilka" cīņu biedriem un studijas producentu Gati Zaķi ierakstījām Ir grupas skanējumā un tapa dziesma ar īsāko nosaukumu grupas vēsturē. Būšanai vārdu nekad nav par maz!"

Dziesma Ir iekļauta Dzelzs vilka svaigākajā studijas albumā Jauni, ko grupa digitāli izdeva pagājušā gada nogalē, bet CD formātā izdos 25. februārī. Albuma Jauni singli Tās vēl nav beigas un Glāzes jau labi pazīstami klausītājiem, bet tā nesen izdotais singls Tu negaidīji rītu vairāk nekā mēnesi gada sākumā bijis Latvijas radiostaciju spēlētākā dziesma, kā arī ierindojies dažādos mūzikas topu augšgalos.

Albuma jaunākajam singlam Ir tapis arī analogā teksta video. Klipa ideja – Dzelzs vilks un Aija Kaukule, operators un montāžas režisors – Ritvars Bluka, māksliniece – Rūta Kaukule. Dzelzs vilks pateicas Tallinas ielas kvartālam par viesmīlību video tapšanas gaitā.

Grupa Dzelzs vilks aicina uz jaunā albuma Jauni atklāšanas koncertu 25. februārī, Rīgā, koncertzālē Palladium. Biļetes iepriekšpārdošanā – Aula.lv.

 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja