Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Positivus festivāla programmu papildina The Horrors

Positivus festivāla lielo skatuvju programmu papildina The Horrors. Savukārt _Red Bull Music Academy _galvenie mākslinieki šogad būs A-Trak un _Just Blaze, _informēja festivāla pārstāve Linda Igolniece.

Britu grupa The Horrors izdod savus albumus sadarbībā ar ievērojamāko Apvienotās Karalistes ierakstu kompāniju XL Recordings, kuras paspārnē vienmēr ir bijuši salīdzinoši nedaudzi, bet tikai paši ietekmīgākie un lielākie vārdi mūzikā, piemēram, Džeks Vaits, Adele, The Prodigy, Beck, Radiohead, The White Stripes, M.I.A., Vampire Weekend u.c. The Horrors 6.maijā laiž klajā savu jaunāko albumu Luminous, kas britu presē jau paguvis tikt novērtēts kā šī gada labākais ieraksts.

Red Bull Music Academy skatuves galvenais mākslinieks, kanādiešu dīdžejs A-Trak jau 15 gadu vecumā ir kļuvis par visu laiku jaunāko DMC Pasaules čempionu, ir pirmais visu trīs nozīmīgāko pasaules dīdžejošanas titulu ieguvējs, ierakstu kompānijas Fool’s Gold īpašnieks un dibinātājs, grupas Duck Souce līdzdibinātājs un viens no atzītākajiem un populārākajiem dīdžejiem 21. gadsimtā. Pateicoties savai atraktivitātei uz skatuves, regulārajai komunikācijai ar publiku, izcilajai ritma izjūtai, lieliskajiem remiksiem un tehniskajām prasmēm pie pults, mūziķis neatstāj vienaldzīgu nevienu, kuram sanāk dzirdēt viņa uzstāšanos.

Pēdējo piecpadsmit gadu laikā nav daudz mūziķu, kuru ietekme uz hip hopa attīstību būtu bijusi lielāka nekā Just Blaze. Savas karjeras laikā amerikānis ir strādājis pie Jay-Z, Eminema, Snoop Dogg, Kanjes Vesta, Busta Rhymes, Rika Rosa, Dreika un neskaitāmu citu reperu ierakstiem, kas saņēmuši arī prestižo Grammy balvu, un šobrīd ir viens no pieprasītākajiem repa producentiem pasaulē. Paralēli producēšanai Just Blaze regulāri rīko dažādas dīdžeju sacensības, meklē jaunos talantus, kā arī priecē klausītājus ar saviem setiem.

Elektropopa duets Cherub no ASV pilsētas Nešvilas paši savu mūziku dēvē par astoņdesmito gadu funk un nākotnes popmūzikas seksīgo ārlaulības bērnu, kas ir gana precīzs apgalvojums, jo funky ritmi šajā mūzikā sasaucas ar ļoti delikātiem un popsīgiem bītiem. Interesanti, ka ierakstos tik izjustie un pieklusinātie Cherub dzīvajā pārvēršas līdz nepazīšanai, atklājot klausītājiem pilnīgi citu savu šķautni – ļoti enerģisku, nevaldāmu un atraktīvu.

Lielākais populārās mūzikas festivāls Baltijā jau astoto reizi notiks no 18. – 20. jūlijam Salacgrīvā. Festivālā uzstāsies arī Kraftwerk, Bastille, Ellija Goldinga, The Kooks, The 1975, Daughter, Laura Mvula, Junip, Temples, Of Montreal, MØ, You me at six, Kid Karate, Birth of joy, 'King Charles, Pompeya, FM Belfast, kā arī And so I watch you from afar.

Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 57 eiro un ar teltsvietu 63 eiro. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja