Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aprīlī Rīgā uzstāsies Meraija Kerija

7. aprīlī Arēnā Rīga uzstāsies fenomenālas balss īpašniece un viena no visu laiku veiksmīgākajām dziedātājām Meraija Kerija, informēja koncertu rīkotājs FBI. Mūziķe nav uzstājusies Eiropā kopš 2003. gada.

Dziedātāja viesosies Rīgā koncerttūres Sweet Sweet Fantasy ietvaros. Koncertā klausītājus sagaida mākslinieces spilgtāko hitu izlase, no kuriem 18 dziesmas pabijušas ietekmīgāko mūzikas topu pirmajā vietā. Meraija Kerija koncertā izpildīs Hero, Fantasy, Always Be My Baby un, protams, pasaulslaveno hitu, kas nu jau kļuvis par klasiku - We Belong Together, ka arī citus karjeras labākos skaņdarbus.

Dziedātāja ir slavena ar savu spēcīgo piecu oktāvu vokālu. Ar vairāk nekā 220 miljoniem pārdotu ierakstu Meraija Kerija ir viena no visu laiku veiksmīgākajām personībām mūzikas biznesā. Viņa ir ieguvusi vairākas Grammy balvas, 19 World Music Awards, 21 American Music Awards un 14 Billboard apbalvojumus. Pie nozīmīgākajiem apbalvojumiem jāmin arī Billboard godalga kā labākajai desmitgades mūziķei, World Music Award par pasaules veiksmīgāko dziedātāju šajā tūkstošgadē un Icon Award par unikāliem sasniegumiem dziesmu rakstīšanā.

Viņas koncertprogramma Lasvegasā ir izpārdota katru vakaru, nupat dziedātāja saņēma arī zvaigzni Holivudas Slavas alejā. Drīzumā gaidāms arī jauns ieraksts, bet plānotajā Eiropas koncertturnejā pieprasītā mūziķe sniegs vismaz 23 arēnas šovus.

Biļetes uz popzvaigznes koncertu būs nopērkamas no piektdienas, 18. decembra, Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Koncertā būs tikai sēdvietas. Biļešu cena no 49 eiro.

Jau šotrešdien, 16. decembrī, plkst. 10 Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv tiks uzsākta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Reģistrācija FBI mājas lapā - bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja