Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Džeksona mantojuma glorificēšanas pasākumu vilnis sasniegs arī Latviju

Maikla Džeksona fani Latvijā var priecāties — mirušā popmūzikas karaļa mantojuma glorificēšanas pasākumu vilnis sasniegs arī viņus. 28.oktobrī Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos koncertfilma Maikls Džeksons. Tas arī viss/Michael Jackson"s This Is It, kas visā pasaulē būs skatāma vienlaikus un tikai divas nedēļas. Savukārt 12.decembrī Arēnā Rīga notiks mūzikla Thriller Live viesizrāde (rīko koncertaģentūra Makroconcert).

Mūzikls Thriller Live tika uzvests Lielbritānijā 2006.gadā kā veltījums grupai The Jackson 5 un M.Džeksonam. Sākotnēji tā bija ceļojoša izrāde, kas viesojās Eiropas pilsētās. Šā gada janvārī mūzikls "noenkurojies" Liriskajā teātrī (Lyric) Londonas Vestendas sirdī. Jāpiebilst, ka šis projekts jau no sākuma bija pieticīgāks nekā mūzikli Mamma mia! (muzikālais skelets — ABBA dziesmas) un We Will Rock You (grupas Queen mantojums). Taču Maikla Džeksona nāve nodrošināja Thriller Live veidotājiem skatītāju pastiprinātu interesi un neticamu naudas pieplūdumu kasē. Iestudējuma autori operatīvi paplašināja trupu un izziņoja pasaules turneju. Rīgā biļetes uz Thriller Live maksā Ls 10—30 (Biļešu servisa tīklā).

"Zvaigžņu suvenīru" cienītājiem būs arī jāplāno brauciens uz Londonu, kur 28.oktobrī tiks atklāta M.Džeksona piemiņai veltītā "oficiālā izstāde". Tā būs skatāma izklaides kompleksā O2 — tur, kur bija paredzēti M.Džeksona 50 atvadu koncerti. Daudzi uzskata, ka tieši gatavošanās šoviem un milzu stress pirms atbildīgiem priekšnesumiem noveda karali kapā. Ekspozīcija tiks iekārtota tematiskajās galerijās (sadarbība ar leģendāro ierakstu kompāniju Motown, solokarjera, dejas māksla, tērpi, labdarība utt.). Biļete uz izstādi maksās 15 sterliņu mārciņas.

Ierakstu kompānija Sony Music 26.oktobrī izdos M.Džeksona dubultalbumu This Is It, kurā tiks iekļauta tāda paša nosaukuma jauna dziesma divās versijās. Pirmajā diskā būs dzirdamas Džeksona hitu oriģinālās māsterkopijas, otrajā — dziedātāju hitu iepriekš nepublicētas versijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja