Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Dzintaru koncertzālē atklāta sezona

Dzintaru koncertzāle atklājusi sezonu ar Dienvidkorejas simfoniskā orķestra koncertu, informē konmcertzāles projektu vadītāja Ieva Studente.

Stāstot par sezonas notikumiem jūnijā, viņa norāda, ka 5. jūnijā plkst. 19 notiks Tautas deju koncertu „Deju pavasaris Jūrmalā”, kas notiks jau trešo gadu pēc kārtas. Dejos ansambļi - „Dancis" un „Vektors", bērnu Tautas deju ansamblis „Dzintariņš", mūzikas grupa „Iļģi", kā arī viesi no Igaunijas un Lietuvas - Tallinas Tehnoloģiju institūta deju grupa „Kuljus" un lietuviešu tautas deju ansamblis „Grandinele". Ieradīsies arī viesi no Moldovas - deju un mūzikas grupa „Trandafir de la Moldova", kas mūsu ziemeļu tautu ritmus papildinās ar temperamentīgiem dienvidnieku akcentiem. Koncerta mākslinieciskais vadītājs ir horeogrāfs, deju svētku virsvadītājs, Ginesa rekordu ieguvušā garākās „Gatves dejas" iestudējuma idejas autors Uldis Šteins,
režisors - Kārlis Auškāps, koncertu vadīs aktieris Valdis Liepiņš.

6. jūnijā plkst. 19 noritēs koncertduelis starp TV3 Televīzijas šova "Koru kari" abu sezonu uzvarētājiem - Daugavpils Oranžo kori un Madonas Zaļo Meža kori. Piedalīsies arī Igo ar pavadošo grupu.

11. un 12. jūnijā Dzintaru koncertzālē un tās apkārtnē Jūrmalas 1. starptautiskais motociklistu festivāls „Baltic Bike Days" pulcēs motobraucējus no Baltijas valstīm, Eiropas un Krievijas. Kā stāsta I.Studente, abu pasākuma dienu vakaros notiks slavenu Latvijas mūziķu koncerti - uzstāsies „Opus Pro", „Dzelzs Vilks", Igo „Leģions", „Laime Pilnīga" un Pits Andersons. Pasākumu vadīs Pauls Timrots un Agnese Zeltiņa, bet noslēgumā gaidāms salūts.

Romanču cienītājiem domāts Tatjanas Berezinas koncerts "Romances atgriešanās", kas notiks intīmākā gaisotnē – koncertzāles Mazajā zālē, 13. jūnijā pl. 17 Līdzīgas noskaņas Mazajā zālē varēs baudīt arī 16. jūnijā plkst.19, kad uzstāsies Vadims Geiko ar savu Muzikālās terapijas koncertu-seansu, savukārt 18. jūnijā plkst. 19 Rīgas dziesmu teātris „Etīde” aicinās uz krievu, čigānu romanču programmu "Kad dvēsele dzied."

Latvijas dziedošās Dīvas ielūdz uz īpašu pasākumu - koncertšovu „Kaislīgā Dīvu nakts" 19.jūnijā plkst 21, kurā pirmo reizi uz vienas skatuves kopā uzstājoties redzēsim Aishu, Ieva Kerēvicu, Ieva Akurāteri, Karīnu Tatarinovu, Ievu Pļavnieci un Olgu Dreģi.

Koncertšovu producenti sola dažādus pārsteigumus un viesmāksliniekus, īpašas dziesmu kaverversijas, nedzirdētus dziedātāju duetus un trio. Saulgriežu laikā Dzintaru koncertzālē valdīs tautiskas noskaņas – 21. jūnijā plkst. 18 Mazajā zālē pulcēsies visi kokles spēles lietpratēji un cienītāji uz koncertu „Danči”, kas notiks festivālā "Latvijas kokļu dienas Jūrmalā." 22. jūnijā plkst. 20.30 paredzēta Jāņu ielīgošana Jūrmalas pilsētā!

Laikā posmā no 22.-26.jūnijam Dzintaru koncertzālē norisināsies jau desmitais Starptautiskais Bērnu baleta festivāls "Arabeska".

Populāras un jau par klasiku kļuvušas romances un ārijas Olgas Pjatigorskas un Elīnas Mitinas izpildījumā skanēs  Mazajā zālē, 26. jūnijā plkst. 17

Ar pasākumu programmu un aprakstiem var iepazīties Dzintaru koncertzāles mājās lapā – www.dzk.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja