Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Dzintaru koncertzālē piedāvā jaunu pasākumu ciklu Brīvdienu mūzika

Pirmie koncertu ciklā Brīvdienu mūzika 26. februārī plkst. 14 Dzintaru koncertzāles vēsturiskajā atjaunotajā zālē uzstāsies populārā dziedātāja Aminata ar džeza pianista Harija Baša trio, pavēstīja koncertzāles pārstāvis Mārtiņš Pučka.

Talantīgā dziedātāja Aminata, kura pēdējos gados guvusi panākumus gan Eirovīzijas dziesmu konkursā, gan saņemot Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, šajā koncertā izpildīs populāras džeza un R&B melodijas. Koncertā viņai pievienosies virtuozu džezistu kompānija – Harijs Bašs (klavieres), Kaspars Kurdeko (bungas) un Reinis Ozoliņš (kontrabass).

Nākamajos cikla Brīvdienu mūzika koncertos, 26. martā viesosies vijolnieka Raimonda Ozola stīgu kvartets, 30. aprīlī Māra Upmane-Holšteina ar grupu Astro`n`out un 21. maijā izcilais latviešu pianists Vestards Šimkus. 

Stundu garajos koncertos tiks gaidītas ģimenes, jaunieši vai seniori, kas vēlas apmeklēt koncertu dienas gaišajā laikā.

Koncertu vadītāja lomā iejutīsies atraktīvais, publikas un koristu iemīļotais diriģents Jānis Ozols. Viņš koncertus iecerējis kā sarunu ar māksliniekiem par mūziku un dzīvi. “Gaidu Brīvdienu mūzikas koncertus ar neviltotu prieku un cerībām, ka varēsim ieinteresēt tos klausītājus, kuri varbūt ikdienā nav tik bieži koncertu apmeklētāji. Ļoti labi apzinos, ka ne visi ir spējīgi noklausīties divdaļīgu koncertu un ne visi klausītāji spēj izanalizēt muzikālās nianses, kuras izpildītājs cenšas atskaņot un domāju, ka tas bieži vien nemaz nav svarīgākais. Svarīgi ir izbaudīt, sajust, aizmirsties un atslēgt ikdienas rūpju režīmu. Šajos koncertos mēs runāsim ar māksliniekiem, iepazīsim viņus arī kā cilvēkus, apspriedīsim pa kādai aktualitātei un, protams, baudīsim izcilu mūziku nepiespiestā atmosfērā!”

Koncertu biļešu cenas ir 9,50 EUR, bet abonements uz četriem pirmā pusgada koncertiem maksās 28 EUR, tas pieejams visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja