Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Klubā Pulkvedim neviens neraksta skanēs regejs

Sestdien, 4.oktobrī, sākot no pl. 22:00, klubā "Pulkvedim neviens neraksta" notiks līdz šim lielākais regeja, ragga, dancehall un ragga-jungle burziņš pasākumu sērijā "Riga Goes Ragga", informē pasākuma organizatoru Regeja kultūras vēstniecības pārstāve Kristiāna Kalniņa.

Pasākumā uzstāsies ne tikai Latvijas dīdžeji, bet arī viesi. Vakara īpašais pārsteigums būs DJ Ka:lu no Itālijas. Ka:lu ir ne tikai DJ, bet arī videomākslinieks un drum'n'bass producents. Pasākumā "Riga Goes Ragga" viņš uzstāsies ar ragga-jungle un ragga-drum'n'bass setu. DJ-am šī būs jau otrā reize Latvijā - pagājušā gada vasarā Ka:lu uzstājās "Snickers BMX.LV Summer Party" un Liepājas "Fontaine Palace", kur guva vērā ņemamu publikas atsaucību!

Ballītē spēlēs neskaitāmi mākslinieki. Augšējā zālē uzstāsies Puma (dancehall / reggaeton), Razaz Buzz (dancehall / reggae), Crystral Sound System (dancehall). Savukārt apakšējā zālē spēlēs Ka:lu (Itālija) (jungle / d’n'b), Crystral Sound System (ragga-jungle) un Dub:ra (ragga-jungle)

Kopš 7. augusta arī Rīgai, tāpat kā citām Eiropas metropolēm ir savs regulārs regeja, ragga un dancehall pasākums „Riga Goes Ragga”, kas līdz šim jau ir viesojies „MetaKafe”, "Dirty Deal Cafe", klubā „Pulkvedim neviens neraksta”, bet katru ceturtdienu notiek "Sunset Bārā". Pasākumu sērijas iniciatori ir Latvijas aktīvākie Jamaikas mūzikas dīdžeji Crystral Sound System, Rahaz Buzz un Puma. Viena no „Riga Goes Ragga” pamatidejām ir aptvert dažādus Rīgas klubus un bārus, piepildot tos ar pozitīvām un saulainām vibrācijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja