Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pārcelts vijolnieces Vanesas Mejas koncerts Rīgā

No mākslinieces neatkarīgu iemeslu dēļ 30. martā Arēnā Rīga paredzētais vijolnieces Vanesas Mejas koncerts nenotiks. Tas pārcelts uz 31. maiju.

Mūziķe koncertā izpildīs labākos darbus, ko radījuši izcilākie komponisti: Vivaldi, Bahs, Paganīni un mūsdienu autori. Tikai viņai raksturīgo un neatkārtojamo vijoļspēli pavadīs orķestris un koris.

Visas iepriekš iegādātas biļetes ir derīgas. Organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām un kā kompensāciju piedāvā biļetes ar 30% atlaidi uz Vladimira Kuzmina koncertu 4. aprīli un festivālu 45 gadi ElectricLightOrchestra 30. aprīlī.

Vanesa Meja dzimusi Singapūrā, bet savu muzikālo karjeru sākusi Londonā, kurp pārcēlusies agrā bērnībā. Būdama vien desmit gadus veca, viņa uzstājās kopā ar Londonas Filharmonijas orķestri, bet vēl pēc diviem gadiem devās starptautiskā koncertturnejā un izdeva debijas albumu ar nosaukumu Violin. Trīspadsmit gadu vecumā Vanesa Meja iekļuva Ginesa Rekordu grāmatā kā jaunākā mūziķe, kas ieskaņojusi Bēthovena un Čaikovska vijoļkoncertus. 16 gadu vecumā Meja izdeva savu pirmo popmūzikas albumu The Violin Player, kurā meistarīgi apvienota klasiskā mūzika, džezs un popmūzika. 1996. gadā viņa tika nominēta BRIT Awards balvai kā labākā izpildītāja. Līdz tam neviens klasiskās instrumentālās mūzikas izpildītājs šai popmūzikas balvai nebija ticis nominēts.

2014. gadā vijoļspēles meistare pārsteidza visus, parādoties Soču olimpiskajās spēlēs kā kalnu slēpotāja slaloma un nobrauciena disciplīnās, pārstāvot Taizemes valsts izlasi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja