Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jaunā Rīgas teātra daudzsēriju mākslas filmu Aģentūra noskatījušies vismaz 20 000 skatītāju

Kopš 2020. gada 27. novembra, kad Jaunā Rīgas teātra daudzsēriju mākslas filma Aģentūra piedzīvoja pirmizrādi to noskatījušies vismaz 20 000 skatītāju. Tagad seriāls ir pieejams arī krievu un angļu valodā runājošiem, informēja teātra pārstāvji.

Trīs mēnešu laikā atsevišķi radītā interneta platformā https://agentura.jrt.lv filmu ir iegādājušies gandrīz 5500 pircēju. Novērojami liecina, ka filmu pārsvarā skatās ģimenes un draugu lokā, arī daloties arī filmas skatīšanās pieejām, tādēļ viennozīmīgi filmas sasniegtā auditorija ir krietni lielāka.

JRT mākslinieciskais direktors un filmas režisors Alvis Hermanis apkopo: "Desmit sēriju mākslas filmu Aģentūra  kopš decembra kopumā redzējuši vismaz 20 000 mūsu uzticamo skatītāju, šeit un visā pasaulē. Nezinu kā Latvijā, bet Eiropā nav dzirdēts ne par vienu teātri, kura jaundarbu šai pandēmijas un karantīnas sezonā būtu redzējis tik liels cilvēku skaits. Par to esam apmierināti. Un, protams, pateicīgi mūsu publikai par uzticību."

Filma skatīta vairāk nekā sešdesmit valstīs un ārpus Latvijas teritorijas visvairāk Lielbritānijā, Vācijā un Spānijā. Pēc daudzu skatītāju lūguma no marta filmai ir iespējams izvēlēties titrus angļu valodā vai krievu valodā, vai skatīties filmu dublētu krievu valodā. Tekstu krievu valodā tulkoja un ierunāja krievu dzejnieks, žurnālists un tulkotājs Sergejs Timofejevs.

Filmu iespējams iegādāties https://agentura.jrt.lv un skatīties 50 dienu savā profilā no jebkuras vietas pasaulē latviešu valodā, ar titriem angļu valodā, krievu valodā vai dublētu krievu valodā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja