Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lielais dzintars vasarā aicina uz muzikālajām ekskursijām

Lai pandēmijas laikā varētu ne vien apskatīt Liepājas koncertzāles Lielais dzintars laikmetīgo arhitektūru, bet arī izbaudīt tās akustiku, Lielais dzintars sadarbībā ar Liepājas simfonisko orķestri nācis klajā ar nebijušu piedāvājumu – Muzikālajām ekskursijām

Nedēļas nogalēs tās apvieno izzinošu pastaigu pa koncertzāli ar Liepājas simfoniskā orķestra koncertpriekšnesumu. Interesenti katru sestdienu un svētdienu plkst. 13 visas vasaras garumā zinoša gida vadībā aicināti ne vien iepazīt koncertzāles ēku, aplūkot panorāmas skatus uz pilsētu un uzzināt aizraujošus faktus par koncertzāles tapšanu, bet arī dzirdēt nelielu koncertu uz lielās skatuves, ko īpaši viņiem būs sarūpējuši Liepājas simfoniskā orķestra mūziķi.

"Tā ir brīnišķīga sadarbība starp Lielo dzintaru un Liepājas simfonisko orķestri. Koncentrētā veidā piedzīvot unikālās Liepājas koncertzāles arhitektūras un akustikas maģiju izcilu mūziķu koncertpriekšnesumā – piedzīvojums, kas ilgi paliks atmiņā! Aizvadītajā nedēļā varēja izbaudīt mūsu mežradznieku fantastisko skanējumu, savukārt turpmākajās ekskursiju reizēs tie būs mūsu brīnišķīgie flautisti, koka pūšamo instrumentu mūziķi un sitaminstrumentālisti," uz muzikālajām ekskursijām aicina orķestra direktors Uldis Lipskis.

Video ir skatāms šeit.

Biļetes uz ekskursiju pieaugušajiem maksā septiņus eiro; skolēniem, studentiem, pensionāriem, personām ar invaliditāti un pavadoņiem – piecus eiro, uzrādot atbilstošu derīgu dokumentu. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bezmaksas, apmeklējot ekskursiju kopā ar vecākiem.

Koncertzāle aicina interesentus ekskursiju biļetes iegādāties laikus. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes tīklā un koncertzāles informācijas centrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja