Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Positivus festivāla otrajā dienā divi kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu

Positivus festivāla otrajā dienā policija ierosinājusi divus kriminālprocesus par narkotisko vielu glabāšanu, bet kopumā lielu pārkāpumu nav bijis, un festivāls noritējis mierīgi, sarunā ar aģentūru BNS rezumēja Valsts policijas pārstāve Vidzemes reģionā Ilze Ungure.

Arī organizatori vērtē, ka festivāla divas dienas noritējušas bez starpgadījumiem.

Sestdien policija sākusi divus kriminālprocesus par narkotisko vielu glabāšanu un četras administratīvās lietvedības. Pārkāpuma smagumu noteicis atrasto narkotiku daudzums, paskaidroja Ungure. BNS jau ziņoja, ka dienu iepriekš policija uzsāka septiņas administratīvās lietas par narkotiku glabāšanu, kas tika atrastas pie cilvēkiem festivāla laikā.

Policija svētdien turpina strādāt pasākuma apkārtnē, jo festivāla apmeklētāji dosies uz mājām. Policija uzmanīs satiksmi uz ceļiem.

"Mūsu uzdevums ir sekmīgi nodrošināt automašīnu plūsmu, jo cilvēki festivāla telšu pilsētiņā jau modīsies visas dienas garumā," viņa norādīja, prognozējot aktīvāku satiksmi uz ceļa vakarpusē.

Arī Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors aizvadītās nakts preses konferencē, kas tika sarīkota pēc pēdējā koncerts izskanēšanas, vērtēja, ka kopumā festivāls aizritējis mierīgi un bez starpgadījumiem.

Jau ziņots, ka Salacgrīvā piektdien un sestdien notika Baltijā lielākais mūzikas un mākslas festivāls Positivus, kas šogad atzīmēja piecu gadu pastāvēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas