Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki

Sestdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl 13 cietuši, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viens negadījums ar bojāgājušo notika plkst.17.28 Ozolnieku novada Cenu pagasta Raubēnos, kur uz Raubēnu ceļa apgāzās Volkswagen Golf. Notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā automašīnas vadītājs. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt plkst.21.35 Cesvaines novada Cesvaines pagastā, autoceļa Pļaviņas(Gostiņi)-Madona-Gulbene 60.kilometrā, automašīnas Audi vadītājs uzbrauca uz ceļa braucamās daļas gulošam vīrietim, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Arī šī negadījuma apstākļus policija vēl turpina skaidrot.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 50 notikuši Rīgas reģionā, 15 Vidzemē, deviņi Zemgalē, bet pa sešiem - Kurzemē un Latgalē, liecina policijas apkopotā statistika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas