Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Smiltenē iereibis jaunietis nenovalda auto un ietriecas kokā

Smiltenes pagastā sestdien avarējis kāds jaunietis, kurš alkohola reibumā nav spējis novaldīt auto un ietriecies kokā, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

1991.gadā dzimušais vīrietis avārijas brīdī bija 1,26 promiļu reibumā. Viņš nogādāts slimnīcā ar vairākiem lūzumiem un krūškurvja sasitumu.

Grobiņas novadā 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Honda, nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu un nav spējis noturēt spēkratu uz slidenā ceļa. Automašīnai nobraucot no ceļa un apgāžoties, cieta 1984.gadā dzimusi pasažiere.

Talsos 1985.gadā dzimuša vīrieša vadītais BMW uzbraucis 1948.gadā dzimušam gājējam, kurš stiprā reibumā šķērsoja brauktuvi bez atstarotāja. Cietušais nogādāts slimnīcā ar galvas sasitumu.

Netipisks satiksmes negadījums noticis kādas jaunceltnes teritorijā Rēzeknē, kur ekskavators atpakaļgaitā uzbraucis 1985.gadā dzimušam strādniekam. Vīrietim konstatēts smadzeņu satricinājums, sejas nobrāzumi un atslēgas kaula sasitums.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, bojāgājušo nav. Policijā norāda, ka negadījumu skaits laikapstākļu dēļ nav būtiski pieaudzis.

Policija arī pieķērusi 17 iereibušus autovadītājus un trīs velosipēdu vai motorolleru vadītājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas