Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Garkalnes pārvada drošības barjeru krāsojumā konstatēts brāķis

Uz Veclaicenes šosejas pārvada pār dzelzceļu Garkalnē ir konstatēti defekti - ir nolobījies drošības barjeru krāsojums, aģentūru LETA informēja uzņēmumā Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, būvniekiem saskaņā ar garantijas noteikumiem šie defekti būs jālabo par saviem līdzekļiem.

Pārvads pār dzelzceļu atrodas Siguldas šosejas posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz Garkalnei - aptuveni desmit kilometru garumā, un seguma pastiprināšanu un atjaunošanu abām brauktuvēm pērn veica ģenerāluzņēmējs SIA Binders, bet darbus uz pārvada veica apakšuzņēmējs Rīgas tilti.

Kā skaidro LVC, būvniecības gaitā tika veikta asfalta segas rekonstrukcija, rekonstruēts reģionālā autoceļa Garkalne-Alauksts pārvads pār Siguldas šoseju, kā arī abu brauktuvju pārvadi pār dzelzceļu Garkalnē un gājēju tunelis aiz pagrieziena uz Langstiņiem. Rekonstrukcijas zonā tika atjaunotas sabiedriskā transporta pieturvietas, atsevišķās vietās uzstādītas metāla drošības barjeras, kā arī atsevišķā posmā izbūvēta lietus ūdens kanalizācija, iztīrīti grāvji un rekonstruētas caurtekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas