Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris
Jaunās partijas dibinātāji Hadarovičs un Miloslavskis pērn vasarā izslēgti no Saskaņas par "pārmērīgu sadarbību ar Liepājas mēru Uldi Sesku (attēlā)"

Jaunizveidotās partijas Liepāja kvadrātā sarakstā būs 18 deputāta kandidāti

Jaunizveidotās partijas Liepāja kvadrātā sarakstā 3. jūnija pašvaldību vēlēšanām būs 18 deputāta kandidāti, Rietumu Radio šodien intervijā sacīja partijas priekšsēdetājs Jurijs Hadarovičš. Hadarovičs vēl nevēlējas apstiprināt, vai viņš būšot partijas mēra kandidāts, bet sacīja, ka partija cerot uz trim deputāta vietām Liepājas domē, kurā ir pavisam 15 deputāti.

Hadarovičs skaidroja, ka jaunu partiju nācies dibināt, lai varētu startēt pašvaldību vēlēšanās, bet ar iepriekšējiem kolēģiem no partijas Saskaņa esot bijušas domstarpības, jo Saeimas deputāts Valērijs Agešins nepārtraukti rosinājis virzīt savus cilvēkus pašvaldības amatos.

Jau ziņots, ka Hadarovičs un Miloslavskis par jaunas partijas dibināšanu paziņoja pēc tam, kad pērn jūlija beigās sociāldemokrātiskā partija Saskaņa pavēstīja par šo divu savu līdzšinējo pārstāvju Liepājas domē izslēgšanu no Saskaņas. Hadarovičam un Miloslavskim pārmeta "priekšvēlēšanu programmas un valdes lēmumu nepildīšanu" un "pārmērīgu sadarbību ar Liepājas mēru Uldi Sesku.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas