Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Jūrmalā divas dienas pulcēsies motobraucēji

Piektdien un sestdien Jūrmalā ar pilsētas domes atbalstu risināsies 2. Baltijas Motociklu dienas (Baltic Bike Days), kuru laikā motobraucēji izklaidēs arī Jomas ielas svētku apmeklētājus, portālu Diena.lv informēja Jūrmalas domes pārstāve Veronika Ramāne.

Baltijas Motociklu dienas organizē biedrība Baltic Bike Days sadarbībā ar starptautisko organizāciju HOG Riga Chapter Latvia, kas nu jau tradicionāli uz Jūrmalu atved ne tikai tuvāko valstu, bet pat visas pasaules motobraucējus. Motociklistu galvenā pulcēšanās vieta būs Majoru stāvlaukumā pie Jūrmalas Tūrisma informācijas centra.

Piektdien plkst. 15.00 Baltijas Motociklu dienu dalībnieki varēs baudīt "moci uz viļņa", pabraukājoties pa pludmali. No plkst. 16.00 sāksies Harley-Davidson motociklu modeļu izstāde un būs iespēja ar tiem pavizināties. Dažādas jautras aktivitātes saistībā ar motocikliem piedāvās Pauls Timrots. Pēc tam būs motobraucēju sacensības un Custom Bike Show konkurss.

Plkst. 20.00 Majoru stāvlaukumā sāksies vakara izklaides programma, kurā paredzēts, ka uzrunas teiks HOG Riga Chapter Latvia direktors Egils Valeinis. Motociklistus un visus pārējos interesentus priecēs Frīdis un Aisha, kas tāpat kā Liene Šomase koncertēs kopā ar pavadošo grupu Kristapa Krievkalna vadībā. Noslēgumā uzstāsies grupa Leģions ar Aivaru Brīzi.

Sestdien motociklisti no plkst. 10.00 visā Jomas ielas garumā pulcēsies savam parādes braucienam, kas sāksies plkst. 11.00. Brauciena maršruts būs no Majoriem uz Kauguriem, tad uz Dzintariem un atpakaļ uz Majoriem.

Baltijas Motociklu dienu dalībnieki piedalīsies Jomas ielas svētku atklāšanā, kas arī notiks Majoru stāvlaukumā.

Visi Baltijas Motociklu dienu pasākumi apmeklējami bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas