Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

No 1.septembra pensionāri, skolēni un studenti Jūrmalas autobusos varēs braukt bez maksas

Ņemot vērā, ka skolēniem un studentiem nepieciešams laiks, lai noformētu derīgu skolēna vai studenta apliecību, no 1.septembra līdz 9.septembrim pilsētas maršruta autobusos viņi varēs braukt bez maksas, neuzrādot apliecību. Sākot ar 10.septembri, Jūrmalas pilsētas autobusu tīkla maršrutos varēs braukt bez maksas, uzrādot derīgu skolēna vai studenta apliecību, portālu Diena.lv informēja Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Dagnija Būmane.

Pensionāri un trešās grupas invalīdi bezmaksas braukšanas karti pilsētas tīkla maršrutos var saņemt Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvaldē, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, pensionāra vai invalīda apliecību un iesniedzot fotokartīti. Jau esošās braukšanas atvieglojumu kartes derīgas līdz 2013. gada 1.aprīlim.

Atbilstoši Jūrmalas pilsētas domes 9.augusta lēmumam, visi skolēni un studenti, kuri mācās izglītības iestādēs Jūrmalā, neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas līdz 24 gadu vecumam, kā arī visi Jūrmalā deklarētie pensionāri, trešās grupas invalīdi, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni, kuri atrodas aizbildnībā, dzīvo audžuģimenēs vai bērnu aprūpes iestādēs, no 2012. gada 1.septembra Jūrmalas pilsētas autobusu tīkla maršrutos varēs braukt bez maksas.

Tāpat kā līdz šim bez maksas Jūrmalas pilsētas autobusu maršrutu tīklā varēs braukt arī bērni līdz sešu gadu vecumam, politiski represētās personas un nacionālās pretošanās kustības dalībnieki, kā arī Jūrmalas pašvaldības policijas darbinieki dienesta pienākumu pildīšanas laikā, ja viņi ir formastērpā. Protams, saglabājas visi valsts garantētie braukšanas maksas atvieglojumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas