Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Āboltiņa pagaidām vēl nav atbildējusi Ušakovam saistībā ar izteikumiem par RD darbu

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (Vienotība) vēl nav sniegusi atbildi Rīgas mēram Nilam Ušakovam (Saskaņas centrs) saistībā ar izteikumiem Vienotības Rīgas nodaļas sanāksmē par Rīgas domes (RD) koalīcijas darbu.

Saeimas priekšsēdētājas biroja vadītāja Gunda Reire pastāstīja, ka šonedēļ ir saņemta nevis Ušakova, bet RD Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas pienākumu izpildītājas Annas Kononovas sagatavota vēstule, kurā prasīts izskaidrot pagājušajā nedēļas nogalē paustos apgalvojumus.

"Atbildi uz šo vēstuli mēs nosūtīsim noteiktajā termiņā," teica Reire un piebilda arī, ka Āboltiņa no saviem izteikumiem neatkāpjas.

Jau vēstīts, ka Āboltiņa pagājušajā sestdienā Vienotības Rīgas nodaļas kopsapulcē skarbi izteicās par Rīgas domes vadības pašreizējo politiku – pēc viņas uzskata, SC atbalsta dzīvi uz parāda, pieļauj ekonomikas likumu ignorēšanu, nedomājot par to, kāda būs rītdiena. Pašreizējā RD darba fonu raksturojot arī tas, ka tā ar neizdevīgu procentlikmi Latvijas Krājbankā ieguldījusi desmit miljonus latu un veltījusi pārmetumus valdībai saistībā ar krājbanku, taču vienlaikus atmiņā palikuši vērojumi, kur Rīgas mērs Nils Ušakovs Jaunā viļņa pasākumos manīts kopā ar "Snoras" bankas bijušo akcionāru Vladimiru Antonovu.

RD tās dienas vakarā izplatīja paziņojumu par Āboltiņai sagatavotu vēstuli, kurā lūdz skaidrot sestdien Vienotības Rīgas nodaļas kopsapulcē pausto viedokli par RD noguldījumiem Latvijas Krājbankā un to, ka Ušakovs Jaunā viļņa pasākumos manīts kopā ar "Snoras" bankas bijušo akcionāru Antonovu.

Dome vēlas, lai Āboltiņa savus izteikumus vai nu apstiprina ar faktiem, vai atsauc, pretējā gadījumā draudot ar Ušakova vēršanos tiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas